На фасадата на Народното събрание написа: Съединението прави силата. Важно

...
На фасадата на Народното събрание написа: Съединението прави силата. Важно
Коментари Харесай

Кънчо Стойчев остро към премиера: Трябва да защитавате националните интереси, вижте Полша, Унгария

На фасадата на Народното събрание написа: „ Съединението прави силата ”. Важно е взаимоотношението, то ни прави мощни, не единодушието.

 

Това съобщи социологът Кънчо Стойчев в предаването „ Панорама ” по Българска национална телевизия, който остро разкритикува премиера Николай Денков за неговата позиция да смени Трети март с 24 май като народен празник.  

Стойчев подложи на тежка рецензия и решението на държавното управление на пусне украинското зърно, нещо което не направиха нито Полша, нито Унгария акцентира той.

„ Функцията на един политик би трябвало да е отбрана на българския интерес. Той би трябвало да е над всичко. Българското земеделие е мощно подценено. То би трябвало да е по-добре субсидирано, защото е част от националната сигурност. Не може да се върви срещу интереса на дори една баничарница ”, подчертава той. 

„ Политиците нищо не дават, те управляват нашите пари и би трябвало да го правят по най-хубавия способ. Субсидирането в нашата страна е изкривено отдавна. Хлябът да бъде български е въпрос на национална сигурност. Трябва да се пазят българските производители ”, посочи социологът.

„ Дълг на българските политици са първо българските изгоди ”, добави Кънчо Стойчев. 

„ Слава Богу това държавно ръководство беше излъчено след инциденти. Системите от служебни държавни ръководства поддържаха да се сътвори това държавно ръководство. Не бива да забравим огромния компромис, който беше направен ”, показа още той.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР