На Елизабет Хърли май въобще не й е скучно. Или

...
На Елизабет Хърли май въобще не й е скучно. Или
Коментари Харесай

Елизабет Хърли с нова гола провокация /снимки/

На Елизабет Хърли май изобщо не й е скучно. Или когато й стане, бързо знае по какъв начин да се разнообрази. Не е скучно и на двата й милиона почитатели в Instagram, които постоянно радва с провокативни фотоси.
На последната даже не е по бански, а напълно без облекла. Доста ловко обаче е прикрила всичко, което не е редно да виждаме.
Хърли театралничи с необятна усмивка върху купи сено, а в описанието към фрагмента изяснява, че двамата със сина й Деймиън нямат никакви проекти да снимат риалити предаване в дома си, каквато информация бе публикувана в медиите.
Разбира се, актрисата не можа да опровергае слуховете по собствен адрес като просто напише позицията си, а го направи тъкмо в собствен жанр - с огромна щипка провокация. Но ние към този момент сме й привикнали.
А с един взор в Instagram профила й откриваме още няколко пикантни фотоси на Хърли, на които сякаш популяризира банските си, само че кой обръща внимание навръх тях е различен въпрос.
55-годишната актриса и модел обича да споделя и фотоси, на които е по-млада, с цел да си си напомня, че тогава също е изглеждала добре, а възрастта по никакъв метод не е трансформирала това.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР