На два пъти пред последния месец Димитър Бербатов е отклонил

...
На два пъти пред последния месец Димитър Бербатов е отклонил
Коментари Харесай

Бербатов отсвири Киро Харварда за спортен министър - адвокатът с подкупа от Татяна Дончева и човек на Корнелия се облизват за поста

На два пъти пред последния месец Димитър Бербатов е отклонил предлагането на Кирил Петков да стане министър на спорта. Бившият футболист на Манчестър Юнайтед, Тотнъм и Байер (Леверкузен), е получил първото предложение от Киро Харварда още преди месец като на смешка - двамата се засекли инцидентно на централната столична улица " Оборище ".

И Бербатов, и Петков живеят в идеалния център на София и са съвсем комшии. Запознали се безусловно на тротоара пред един ресторант, където седнали на по кафе. Лидерът на " Продължаваме промяната " поздравил Митко за куража му да се изправи против Борислав Михайлов в БФС и го успокоил, че въпреки и изгубил конгреса против някогашния вратар, го чака славно бъдеще. " Може да станеш състезателен министър ", подхвърлил Петков.
свързани новини4326на 26.11.2021
Дни след изборите на 14 ноември, Митко Бербатов е бил потърсен по телефона от Кирил Петков с предложение да поеме спортното министерство. Петков поканил на среща Бербатов, само че срещнал неочакван отвод от седемкратния Футболист №1 на България.

Бившият нападател отхвърлил предлагането да стане състезателен министър с аргумента, че се е посветил напълно върху свалянето на Боби Михайлов от власт. Миналата седмица Софийският градски съд спря вписването на решенията от конгреса през октомври, откакто Бербо и екипа му апелираха.

Очакванията във футболните среди са при започване на идната година да бъде извършен нов конгрес на футболната централа, на който Михайлов и кликата му най-сетне да бъдат изметени.

След отхвърли на Бербо да бъде състезателен министър в възможен предстоящ кабинет на " Продължаваме промяната " не е известно още на чия кандидатура ще се спре тандемът Петков - Василев. Според някои постът е към този момент спазарен с " ИТН ". Тяхното предложение е да стане адв. Радостин Василев, който нашумя около абсурда с предложение подкуп от 500 хиляди лв. от Татяна Дончева.

От БФС обаче също имали апетити и упорствали министър да е Иван Ченчев, един от най-верните хора на председателката в оставка Корнелия Нинова. И въпреки всичко съвсем 100% несъмнено е, че бъдещият министър ще е Радостин Василев, който от дълго време драпа за това.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР