На добре познато място ще домакинства отборът на Ботев, ако

...
На добре познато място ще домакинства отборът на Ботев, ако
Коментари Харесай

Ботев заяви Лазур за Лига Европа

На добре познато място ще семейства тимът на Ботев, в случай че успее да се класира за присъединяване в Лига Европа. От клуба са декларирали чудесно познатия за жълто-черната общественост стадион " Лазур " в Бургас. Край морето канарчетата изживяха незабравими мигове през летата от 2013 година до момента. Там те изиграха паметни мачове, като съумяха да създадат реми даже с немския исполин Щутгарт. За почитателите пък ще останат спомените за колоритните екскурзии, гарнирани с релакс на Централния плаж и близките кръчми. 
Пропаднал е разновидността с Националния стадион " Васил Левски ". От клубната администрация са решили, че през юли доста от почитателите към този момент са на отмора по Черноморието и Бургас е по-удачният вид от прашната и неугледна по това време на годината София.
Срещата за стадион " Христо Ботев " не се е състояла. Ръководни фактори в клуба бяха оповестили, че в сряда президентът Ангел Палийски и спонсорът Георги Самуилов ще се видят с кмета Иван Тотев, с цел да обсъдят бъдещето на тънещото в съсипия оборудване край Бирената. Служебна претовареност на Самуилов и Палийски е отсрочила срещата за по-късен стадий. 
Както е известно, от Ботев упорстват концесията за комплекса да бъде удължена. Мнението на градската администрация е да се пусне нова концесия, в която да се апортират още общински терени. Настоящият контракт изтича единствено след два дни, след което клубът предстои на санкции за неосъществения план.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР