На днешния ден своята 40-та годишнина празнува тв водещият на

...
На днешния ден своята 40-та годишнина празнува тв водещият на
Коментари Харесай

Жената на Светослав Иванов показа дъщеричката и призна нещо много лично навръх 40-ия му юбилей

На днешния ден своята 40-та годишнина чества тв водещият на bTV Светослав Иванов. По този мотив неговата спътница в живота и колежка Вяра Деянова – Иванова му честити празника по изключително трогателен метод.
Жената на Иванов показа в профила му пост, в който е написала единствено едно изречение, само че в него май споделя всичко значимо за най-любимия човек в живота си.
„ Най-добрият, най-умният, най, най, най Светльо през днешния ден става на 40 “, написа Деянова, а на фотографията са Светослав Иванов и дъщеричката им Йоанна, която е към този момент на 10 годинки.
Какъв подарък другояче е приготвила Вяра Деянова за обичания си брачен партньор, още не излиза наяве, само че евентуално е обвързвано с отмора на някое екзотично местенце, където двамата да имат време и опция да се порадват на компанията си.
Дали Светослав Иванов ще чества своята 40-та годишнина, не излиза наяве, само че е известно, че доста хора не го вършат поради суеверия и национални вярвания, защото са уверени, че в случай че честват тази своя годишнина, ще им се случи нещо неприятно.
Светослав Иванов и колежката му Вяра Деянова се ожениха в Рим през 2011 година в наличието на родителите и кумовете си, а две години по-късно се роди и дъщеричката им. Двамата са дружно още от 2004-та, от студентските си години, написа show.blitz.bg.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР