На днешния ден преди 10 години по време на кабинета

...
На днешния ден преди 10 години по време на кабинета
Коментари Харесай

Георги Кадиев: Съдебната система трябва да бъде срината до земята

На днешния ден преди 10 години по време на кабинета " Орешарски " 42-рото Народно заседание избра за началник на ДАНС.

" Аз съм го оценявал като неточност още в първия миг. От 84 народни представители в оня парламент четирима не гласувахме " за " Пеевски. Считахме, че на човек с такава известност не може да бъде предоставена националната сигурност на страната. Държавната преданост стои над партийната. Моето последващо деяние беше да желая оставката на Сергей Станишев  Сергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e ръководител на Националния съвет на Българска социалистическа партия, министър-председател на, незабавно след гласуването. До последно таях вяра, че няма да го гласуваме. " Това описа в изявление за БНР Георги Кадиев  Георги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 година в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в от " Левицата! ", тогава измежду неколцината депутати от, неподкрепили Пеевски. Кадиев е и някогашен заместник-министър на финансите.

Тече развой по изпиране на Пеевски, безапелационен е той.

" също схванаха през годините каква неточност беше това. Но в този момент, 10 години по-късно, това изпиране на Пеевски е безусловно необяснимо ", съобщи Кадиев.

Запитан дебелоглав или провокация е кандидатурата на за член на парламентарната комисия по конституционни въпроси, Кадиев акцентира: " Най-вероятно има някакъв дебелоглав, не мисля, че е провокация. Мисля обаче, че разбирам мотивите на Пеевски - чисто прагматични. Той не желае да ни натрие носа, не желае да си възхвалява самочувствието. Той има ползи в правосъдната система и би трябвало да ги пази. Аз съм отчаян от другата страна, не от Пеевски. Обясненията, че задачата оправдава средствата и заради което не ни интересува кой ще бъде в конституционната комисия, кой ще прави и управлява процеса, за мен са безусловно неприемливи ", разяснява Георги Кадиев  Георги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 година в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в в предаването " Преди всички ".

Кадиев попита още какво се промени в обществото за 10 години, откакто през днешния ден има учредения за митинги, каквито имаше и тогава, само че такива няма.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР