На Дани Кирилов му беше забранено да пише във Фейсбук

...
На Дани Кирилов му беше забранено да пише във Фейсбук
Коментари Харесай

Дани Кирилов наруши забраната на Бойко и написа във Фейсбук клюка за Кирил Петков и Цецка Цачева

На Дани Кирилов му беше неразрешено да написа във Facebook персонално от водача на ГЕРБ Бойко Борисов, само че с отслабването на едноличната власт на някогашния премиера очевидно е пристигнал момента за равноправност.

Забраната пристигна, откакто Кирилов бе нарекъл във Facebook Христо Иванов " Спонджбоб квадратни гащи " във връзка акцията му на Росенец против резиденцията на Доган.

Бившият правосъден министър през днешния ден написа пост, който звучи малко закодирано, само че дава информация за бъдещия министър председател Кирил Петков:

" Viva....за обединението от Буджака.

Идат всенародни тържества!

От на следващия ден всеки жител да се абонира за всички издания на....знаете кого.

Поне 5 кръга откриха задоволство в близкото бъдеще. Вече се знаят участниците във финалната приватизация на Държавата.... в действителност, те са същите и от преди - червени зетьове, Р. Овч, всичкото соц. номенклатурно завещание...под погледа на госпожа Хасан.

Вижте измамливите очи на новия министър председател....да, да, неговите, не на неговия сътрудник.....аз ги помня от декември 2016 в кабинета на Цачева, изпратени в последния миг от Плевнелиев, тъй като те можели да създадат модела на 240 мажоритарни изборни региони....по харвадски! Е, не можеха и на кв. Орфей в Хасково да създадат, но някой изумително им беше дал изходни данни, които по принцип никак не са налични.

Още обичаме идеолозите им, показани твърдо и откъм гърба в управлението на ГЕРБ, тъй като и ние обичаме да сме умни и красиви, и плешиви като наследниците на Конфуций и да сме принцеси на Правосъдието.

Ако имахме качествени показали в ПАСЕ, през днешния ден Европа щеше да знае за наследника бузлуджански....и освен ЛИБЕ, където очевидно имаме безпомощни фигуранти и интриганти за ЧСИ кораби.

Култура няма и дисциплинираност няма, а тъгата ни е всеобща.

А и знание няма....но след това ще Ви кажа за Правителството ", написа Кирилов.

 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР