На чисто нов живот, лишен от всякакви пороци, се радва

...
На чисто нов живот, лишен от всякакви пороци, се радва
Коментари Харесай

Сестрата на Митко Цонев спря с алкохола, събра се със сина си

На чисто нов живот, лишен от всевъзможни пороци, се радва сестрата на именития водещ Димитър Цонев , разбра HotArena.

Теодора Цонева, която преди три години изпадна в жестока меланхолия и направи опит да отнеме живота си, най-накрая се е избавила от всичко, което я е теглело към дъното, и през днешния ден е обградена от обичаните си хора, удовлетворена и щастлива, че е оставила най-лошото зад тила си. Кошмарна за Теодора и нейните родственици бе есента на 2017 година. Тогава дъщерята на Коста Цонев и Анахид Тачева се натрови с медикаменти и огромно количество алкохол, а лекарите в реанимацията на Пирогов едвам я върнаха от оня свят. 

Оттогава насам никой от известната фамилия не навлезе в детайлности какво е довело Теодора до такова обезсърчение, че да посегне на живота си, само че импровизирано се приказва, че всичко е поради остаряла ученическа обич. След инцидентната им среща в София няколко месеца преди случая Теодора решила да зареже живота си в Италия и да се върне у нас, само че не планувала обстоятелството, че мъжът в следствие отказал да се раздели със фамилията си поради нея. 

Покрай проблемите на Теодора Цонева със здравето се наложи синът й Дейвид да живее в приемно семейство, до момента в който майка му се възвърне душевен. Преди няколко месеца тя се явила пред комисия от Държавната организация за протекция на детето, с цел да се произнесат способените експерти дали е способна още веднъж да се грижи за детето си. Теодора е минала през изявлението безпроблемно и е издържала психоанализите, след което Дейвид е напуснал приемното семейство и още веднъж се радва на компанията на майка си. И то в нов дом. 

Покрай подялбата на наследството на Митко Цонев след кончината му, с паричен дял от него Теодора си купила свое лично жилище - приятна и слънчева мансарда в Лозенец. В квартала е завързала доста другарства, синът й също привиква с новата конюнктура, написа Ретро. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР