„На Бузлуджа винаги има вълнение, защото всеки път на този

...
„На Бузлуджа винаги има вълнение, защото всеки път на този
Коментари Харесай

Александър Симов, БСП: Акцент в нашата политика е грижата за хората

„ На Бузлуджа постоянно има неспокойствие, тъй като всякога на този връх, ние си даваме сметка за нашата история, която е внушителна, няма друга партия с такава история. Същевременно си даваме сметка и за нашата отговорност за бъдещето. Днес на процедура Бузлуджа е началото на предизборната акция, по тази причина сме цялостни с сила, възторг и предпочитание за положително показване на вота. “ Това съобщи националният представител от “БСП за България” Александър Симов в ефира на Българска национална телевизия, по време на честванията за 131 години от основаването на левицата на Бузлуджа, оповестиха от пресцентъра на партията.

По думите му Българска социалистическа партия няма мотив да се срами, когато погледнат гласоподавателите си в очите. „ Каквото сложихме в програмата си, сме се борили упорити да го осъществим и резултатът от това стана най-социалният бюджет. Без Българска социалистическа партия такова преобразяване на ролята на страната в обществена, нямаше по какъв начин да се случи “, счита социалистът.

Симов дефинира това ръководство като комплицирано, защото в него участваха идеологически разнообразни партии. „ Но тази несъответственост беше допустима, тъй като ние дружно трябваш да се оправим с най-мрачното завещание на ГЕРБ, което ни бяха оставили. През тези две години изрично се откри един анти-ГЕРБ консенсус в политическия живот. Парламентарните партии не желаят да доближават ГЕРБ, защото те са като сметище за радиоактивни боклуци “, сподели още той и добави, че този консенсус е същинската разграничителна линия в нашето общество.

Във връзка с връзките на Българска социалистическа партия с президента Симов изясни, че левицата не се е конфронтирала съзнателно с никого. „ Въпросът е различен – когато предходната власт нападна Президентството, социалистите излязоха на площада. Когато обаче това ръководство беше сложено под мощна медийна офанзива, и то от същите тези знаци, които нападнаха президента, за жалост Румен Радев не излезе да отбрани това ръководство “, напомни депутатът от левицата.

„ Българска социалистическа партия не поддържа държавното управление, когато то реши да приключи договарянията с “Газпром “ и по-късно да изгони съветските дипломати “, уточни Симов и посочи: „ При тези случаи се прояви дефектът на обединението, а точно неналичието на връзка. За тези неща ние научихме от медиите и трябваше да реагираме постфактум. Това бяха непремислени решения, само че точно гоненето на съветските дипломати взе главата на Кирил Петков “, сподели още той.

„ Нашите симпатизанти правят оценка това, което Българска социалистическа партия е направила “, безапелационен е социалистът и разясни, че международната политика е значима, само че фокусът на левицата постоянно е бил по какъв начин живее елементарният човек в България.

„ Политическият протест през днешния ден ще даде посланията, които насочваме към нашите гласоподаватели “, заключи Александър Симов от Бузлуджа.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР