На брифинг в Народното събрание на парламентарната група на Възраждане

...
На брифинг в Народното събрание на парламентарната група на Възраждане
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: След отмяна на референдума очаквайте и отмяна на изборите

На брифинг в Народното събрание на парламентарната група на „ Възраждане " ръководителят й Костадин Костадинов заяви пред публицисти, че политическата групировка ще сезира Конституционния съд, в случай че референдума бъде отритнат и в Пленарната зала.

" Всяко едно решение би трябвало да има и претекстове. Решението беше за отменяне на предлагането на " Възраждане ". Те ни споделиха " Вие с вашия въпрос нарушавате закона, защото е казано, че не може да се слагат на допитвания до жителите тематики, свързани с влезнали в действие интернационалните контракти ". Ние тогава зададохме следния въпрос - кой тъкмо интернационален контракт сме нарушили и кой тъкмо член от него, тъй като въпреки всичко би трябвало да е записано това нещо в претекстовете. Не получихме отговор ", сподели Костадинов.

От „ Възраждане " ще продължат да се борят за опазване на българският лев. Освен, че ще сезират Конституционния съд и Прокуратурата, ще изискат диалог по тематиката и с президента - Румен Радев.

Костадинов изрази безпокойство, че сегашния режи на ръководство употребява фашистки способи. Пред публицистите той направи исторически паралел на моменти от историята, които се повтарят и през днешния ден. Моменти, в които е ограничавана свободата на изказ на народни представители. Той показа с публицистите, че ръководещия американски режим има желание да забрани и изборите.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР