На Божидар Лукарски определено не му върви в любовта. Не

...
На Божидар Лукарски определено не му върви в любовта. Не
Коментари Харесай

Провал като политик, провал като мъж! Изхвърлиха „държанката“ Божидар Лукарски от САЩ, върна се опозорен

На Божидар Лукарски несъмнено не му върви в любовта. Не му върви, тъй като постоянно се надскача и счита, че заслужава съумяла жена, а истината се оказа напълно друга.

И третият брак на някогашния стопански министър се разпадна. Жена му Лида Азади му е била шута след единствено 4 години взаимен живот.

Двамата се венчаха през 2019 година, след което той отпътува да живее при нея в Санта Моника, щата Калифорния в Съединени американски щати, където Лида развива доста сполучлив бизнес.

Проблемите сред двамата са се оказали от финансов темперамент. След сватбата Лукарски към този момент беше излязъл от политиката и нищо не работеше. През първите години от брака е имал към момента някакви спестявания, само че откакто те свършили, останал на издръжката на жена си, което извънредно доста го комплексирало. Това довело до чести кавги и най-после до разлъка.

Божидар има две девойки от първия си брак. Лида също има момиче от предния си брак, което е живяло с тях.

Според някои клюки това, че е бил пастрок, също е тежало на някогашния ръководител на Съюз на демократичните сили. Той не желал да дели един покрив с непознато дете, камо ли да го възпитава.

В момента Лукарски още веднъж е в България и ближе раните си от следващия си провален брак. Не е елементарно на 51 година да си тройно разведен, само че Божидар съумя, като че ли с цел да потвърди, че с него се живее извънредно мъчно.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Божидар Лукарски
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР