На бляскава церемония в Лос Анджелис бяха раздадени 74-тите телевизионни

...
На бляскава церемония в Лос Анджелис бяха раздадени 74-тите телевизионни
Коментари Харесай

„Белият лотос“, „Тед Ласо“ и „Наследници“ са големите победители на награди „Еми

На блестяща гала в Лос Анджелис бяха раздадени 74-тите телевизионни награди „ Еми “, съобщи Си Ен Би Си. Това бе първата присъствена гала от началото на пандемията.

„ Белият лотос “ на HBO завоюва най-вече награди по време на церемонията, прибирайки пет статуетки, в това число за най-хубав лимитиран сериал или антология. Втори по брой награди бе сериалът „ Тед Ласо “ на AppleTV+, който завоюва четири трофея, в това число най-хубав комедиен сериал и най-хубав артист в основна роля в комедиен сериал за Джейсън Судейкис.

Вчерашната вечер бе историческа за Ли Джун-дже от шлагера „ Игри на калмари " на Netflix, който стана първия азиатец, спечелил премията за най-хубав артист в основна роля в трагичен сериал. Създателят на сериала Хуанг Донг-хьок завоюва наградата за най-хубава постановка за трагичен сериал – също първият азиатец, спечелил премията.

Продукциите на HBO прибраха най-вече награди – 11, в това число за най-хубав трагичен сериал за „ Наследници “. Disney и Apple си потеглиха с по четири статуетки, а Netflix – с три.

Сред другите огромни спечелили бяха Майкъл Кийтън, който завоюва наградата за „ Най-добър артист в основна роля в лимитиран сериал или филм “ за „ Dopesick “, Джийн Смарт, която сграбчи статуетката за „ Най-добра актриса в основна роля в комедиен сериал “ за " Хитринки ", Дженифър Кулидж – „ Най-добра актриса в поддържаща роля в лимитиран сериал или ТВ филм “ за „ Белия Лотус “ и Джулия Гарнър за „ Най-добра актриса в поддържаща роля в трагичен сериал “ за „ Озарк:

Шерил Лий Ралф завоюва премията за най-хубава поддържаща женска роля в комедиен сериал за „ Начално учебно заведение Абът “, като по този начин стана едвам втората чернокожа жена в историята на премиите „ Еми “, прибрала наградата в тази категория. На 26 Зендая стана най-младият притежател на две награди за най-хубава актриса в трагичен сериал за ролята си в „ Еуфория “.

Аманда Сейфрид завоюва трофея за най-хубава актриса в лимитиран сериал за превъплъщението си в „ Dropout “ като Елизабет Холмс

Всички спечелили може да видите.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР