На бащата на Цеца Ражнятович, 70-годишния Слободан Величкович, му прилоша

...
На бащата на Цеца Ражнятович, 70-годишния Слободан Величкович, му прилоша
Коментари Харесай

Драма на сватба №1 в Сърбия. Бащата на Цеца Ражнятович се озова в болница, едва го спасиха

На бащата на Цеца Ражнятович, 70-годишния Слободан Величкович, му прилоша по време на сватбата на Велко и Богдана, тъй че му се наложи да напусне мероприятието, тъй като изпитваше непоносима болежка и се усещаше доста зле.

Въпреки че първоначално всички си мислеха, че нещо е мимолетно и че ще се върне в „ Хаят " на празника по-късно отмора вкъщи, това не се случи.



На идващия ден той беше признат в Спешното, защото здравето му се оказа съществено застрашено. За благополучие, с помощта на положителната интервенция на лекарите и вярната терапия, всичко мина добре.

Слободан се почувствал зле на сватбата и не можел повече да понесе болката, като не искаше да разстрои никого, с цел да не скапе празненството. След гражданския брак той напуснал тържеството и помолил водача да го заведе вкъщи.

На идващия ден било същински пъкъл. Той се влошил, по тази причина го убедили да бъде откаран в Спешния център. Той по този начин и не желал да отиде в болница, само че Цеца упорствала доктор да го прегледа непременно.

Когато дошъл в Спешното, той бил диагностициран със мощно инфектиране на целия организъм и че е претърпял сериозен здравен срив.

Лекарите споделили, че щяло да е късно, в случай че били пристигнали единствено час по-късно - сподели доктор от Спешния център и добави, че бащата на Цеца е бил доведен в доста неприятно положение.



Слободан просто се сринал, имал тежко чревно инфектиране, а също по този начин на стомаха, панкреаса. Освен това имал висока температура. Бил в извънредно положение, едвам се движел и мърдал, всеки час за него бил определящ дали ще оживее или не. Лекарите се борили с всички сили, с цел да предотвратят възпалението и да смъкват температурата.

След няколко дни обзор и лекуване Слободан Величкович беше пуснат за домашни грижи.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР