На Автомобилното изложение в София през октомври интересни автомобили ще

...
На Автомобилното изложение в София през октомври интересни автомобили ще
Коментари Харесай

Богато разнообразие от модели на автомобилното ревю тази есен в Интер Експо Център

На Автомобилното ревю в София през октомври забавни коли ще показа и Ford - една от марките с най-широка гама модели от всички класове.

В сегмента на субкомпактните коли публична премиера за България ще направи напълно новата Fiesta - бестселър на Ford в Европа за 2012, 2013, 2014 и 2015 година Тя ще се предлага в четири разнообразни версии: изисканата Vignale, спортната ST-Line, стилната Titanium и наличната Trend. Новата Fiesta е и първият Ford, оборудван с премиум аудиосистема B&O PLAY. Отличава се с съвременен дизайн, новаторски технологии и положителни индикатори за изгодност - тъкмо това са качествата, които клиентите търсят в градските мъници. В този клас компания на Fiesta ще прави и новият Ford Ka+.

Посетителите на софийското ревю ще имат опция да прегледат от близко и паметния Mustang GT с 5.0-литровия V8 мотор, който е впрегнал 421 коня под капака си. Спортната гама на Ford ще е допълнена и от Focus RS с 4х4 задвижване, 350 к.с. и оптималната скорост от 266 км/ч.

Любителите на високопроходимите машини ще могат в детайли да огледат и оценят първокласния Edge, който се създава единствено в Канада за потребностите на всички пазари. А за тези, които се интересуват от компактните кросоувъри - най-бързо растящият сегмент в Европа - разполагаем ще бъде и обновената Kuga. Това е и един от колите, които някой клиент с шанс би могъл да завоюва на салона в София посредством попълване на анкетна си карта.

Флагманът на Ford - Mondeo - ще дефилира в най-луксозното си осъществяване Vignale. С дизайнерските си детайли, безкомпромисно качество на направата и революционните надуваеми задни колани, това изрично е най-хубавото Mondeo, създавано в миналото.

Пълен с забавни модели ще е и щандът на Toyota, непроменяемо в първата тройка на най-големите производители на коли в света през последните години. В Интер Експо Център гордо ще бъде строена цялата хибридна войска на компанията - общо 6 модела от всички класове.

Актуалното четвърто потомство Prius доразвива мощните страни и достиженията на своите прародители и се стреми да откри нови критерии за спестовност на гориво, ниски равнища на нездравословни излъчвания и успеваемост. Задвижван от последно потомство цялостна хибридна система на Toyota, Prius към този момент се движи икономично освен в града, само че отбелязва доста понижаване на разхода на гориво и при каране по автомагистрала. По време на ревюто ще видите и атрактивния фейслифт на дребния градски хибриден хечбек Yaris, пуснат на пазара по-рано тази година. До него ще бъде Auris - планиран, конструиран и създаден в Европа. Tой се трансформира в един от най-силните играчи в компактния сегмент, който дава на своите клиенти неповторимия избор сред бензиново и хибридно задвижване. Auris е най-продаваният хибриден автомобил в България през 2016 година

Редом до леките коли гордо ще застанат и кросоувърите, отпред с именития за японската марка RAV 4 с хибридна система за задвижване. Тя комбинира 2,5-литров бензинов мотор с цикъл на Atkinson и мощен електрически мотор. Предлага както разновидности с предно задвижване, по този начин и 4х4. Вторият електродвигател, инсталиран откъм гърба, оборудва RAV4 Hybrid AWD с електронно задвижване на четирите колела E-Four. На щанда ще ни чака и новият шлагер - Toyota C-HR (Coupé High-Rider). Екстравагантният му дизайн го прави друг, както от останалите модели на Toyota, по този начин и от съперниците му.

Естествено, няма да бъдат пропуснати и стандартните оферти, включващи моделите Aygo, Corolla, Avensis и Land Cruiser.

Супер министър председатели на Автосалон София 2017 ще ни предложи и първокласния бранд Lexus. Изцяло новият LC 500h минава откритите граници на познатата хибридна система и отива по-далеч, представяйки първата в света софтуерна иновация Multi Stage Hybrid. Тя съчетава 3,5-литров бензинов V6 мотор и хибридна трансмисия с два мотор-генератора, след която е прибавен четиристепенен редуктор. Общият резултат е 10-степенна хибридна автоматизирана трансмисия, която предава систематичната мощ от 359 к.с. към задните колела. Футуристичното GT купе ще направи своя дебют в България единствено 2 месеца след старта на продажбите на модела в Европа.

На автомобилното ревю в столицата през октомври ще забележим освен доста и забавни коли, само че и други реформаторски и практични оферти. Ръчният сгъваем гараж от iParking е съвършено решение за предотвратяване на вашия автомобил или мотоциклет. Ефективен както за краткосрочно предпазване, по този начин и в дълготраен проект. Той се разгъва към транспортното средство, предпазвайки го от метеорологичните условия и замърсявания. Основната част е построена от лека и в същото време здрава стоманена структура, върху която е прикован резистентен плат. Ръчният сгъваем гараж е създаден по този начин, че да се помести върху едно паркомясто без да пречи на прилежащите коли. Ежедневното потребление на гаража забавя стареенето на транспортното средство и понижава доста от разноските за разчистване.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР