На Арсен Венгер му е било предложено да стане селекционер

...
На Арсен Венгер му е било предложено да стане селекционер
Коментари Харесай

Венгер може да наследи Куман

На Арсен Венгер му е било препоръчано да стане селекционер на националния тим на Нидерландия, твърди Fox Sports. По този метод той би наследил Роналд Куман, който се чака да застане отпред на Барселона след уволнението на Кике Сетиен. Самият Венгер също бе свързван с Барса, само че по всичко наподобява, че клубът се е спрял на нидерландеца, който пази цветовете на каталунския гранд като футболист сред 1989-а и 1995-а.

Наскоро се появи информация, че Куман не е бил първи избор за старши треньор на Барселона, като от управлението първо са се свързали с Чави, който обаче е отказал предлагането. Венгер от своя страна няма тим от 2018-а насам, кoгато бе уволнен от Арсенал. Французинът управлява отбора в продължение на 22 години, само че в последна сметка бе сменен от Унай Емери.

Самият експерт неотдавна съобщи пред Europe 1, че желае да се завърне към треньорството: " Всеки ден желая да упражнявам, това върша през целия си живот. На 70 години съм, дал съм доста. Трябва ли да играя съветска рулетка даже когато става въпрос за здравето ми? Не мога да върша нещата на половина, по тази причина си задавам този въпрос ".

ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР