На Анита Мейзер или по-точно Айше от село Пет могили

...
На Анита Мейзер или по-точно Айше от село Пет могили
Коментари Харесай

На Айшето и се спукал силикона – каква „разтърсваща” драма! 


На Анита Мейзер или по-точно Айше от село Пет могили й се спукал силикона и щяла да почине, в случай че не го отстрани?! Каква драма?! Въпросната Айше приканва сърцераздирателно българите да й оказват помощ финансово?! При положение, че в България има стотици деца, хиляди хора, които се нуждаят от средства за животоспасяващи интервенции – Айше зове за помощ. Тази изтрещяла родна „ героиня ”, /известна с това, че е известна/ си мисли, че светът се върти около нея. И сме длъжни да й съчувстваме, че силикона й се спукал.

Въобще не се вързвам на евтините номера на Айшето! Айшето да е мислила, когато е слагала силикона, да е мислила, когато разпродаде имотите си, да е мислила, когато подкупва служители на реда и прикрива закононарушение!

Припомням, че през 2016 година, половинката на Айше, Николай бе открит мъртъв в дома им във Варна. Според обясненията й, той умрял при заснемането на клип, в който благодарение на мускулите си трябвало да се освободи от „ свински опашки ”. Айше му завързала ръцете, краката и врата, само че до момента в който се опитвал да се освободи от тях, примката се стегнала и довела до задушаването му. Виждайки, че брачният партньор й получава гърчове, Айше изпаднала в суматоха. Уплашена, че ще бъде упрекната, изхвърлила свинските опашки и отишла да пазарува в магазин, където е снимана от охранителните камери. Сестрата на Николай е убедена, че убийството е съзнателно и че Айше е имала помощник в мерзкото действие.

Освен за ликвидиране по несъобразителност, Айше бе наказана и за опит за рушвет в размер на 30 000 евро на проверяващ служител на реда. В последна сметка я осъдиха на 2 години, като излежа в пандиза година и осем месеца.

Толкова за Айшето – и нейните „ проблеми ” със силикона, който се спукал!

Станимира Петкова

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР