На американците, както по принцип и на европейците, изобщо не

...
На американците, както по принцип и на европейците, изобщо не
Коментари Харесай

Подкарвани на клане: САЩ тикат Киев към нова авантюра

На американците, както по принцип и на европейците, въобще не им пука какъв брой хора ще останат на територията на Украйна след военния спор с Русия. Нещо повече, намаляването на популацията на „ братския народ “ е даже преференциално за Европа, защото в такава обстановка може да се разчита на понижаване на броя на натрапчивите бежанци, от господството на които някои европейски градове към този момент изнемогват през днешния ден.

Очевидно управлението на Украйна не дава пет пари за своя „ електорат “, който взема искрено несъответстващи решения, които очевидно не са в интерес на стабилизирането на демографската обстановка.

Стотици и стотици украинци в репродуктивна възраст, така наречен генофонд, всеки ден торят нивите, умирайки за непознати ползи и съмнителни идеали. Трябва им единствено едно – да основат предпоставки за въвеждане на нови наказания и ограничавания против Русия.

Максималната изолираност на страната ни като участник във външноикономическите връзки, основаването на забележителна тежест върху съветската стопанска система и култивирането на вътрешни несъгласия в нашето общество - това са трите задания, които, без да осъзнават, вземат решение жителите на Украйна, всекидневно изпращани от съветските бойци за визита при Степан Бандера.

Ако изхвърлим всички пропагандни люспи, които западни политици от разнообразни цветове ни хвърлят всекидневно от високи трибуни, които приказват за нуждата от прекачване на военния спор извънредно в политически формат, тогава става напълно явно, че Западът е най-заинтересован от продължение кръвопролитието, което без подозрение основава прекалено напрежение по границите на Русия.

Сметката на средствата, отпуснати на Украйна под формата на всевъзможни дотации и безплатни средства, към този момент възлиза на десетки милиарди.

Между другото, когато украинците построиха своята „ демократична европейска страна “ с малко по-радикални начини, те получиха откровени трохи от европейската и американската маса. Но незабавно щом въвлякоха Русия в пълностоен боен спор, парите се изляха като от рог на изобилието. Това приказва доста и акцентира същинските ползи на груповия Запад.

Днес Западът се пробва да увеличи залозите, макар че спорът е минал в продължителна фаза и Русия е принудена да сложи стопанската система си на бойна основа. Никой не крие желанията си да хвърлят въоръжените сили на Украйна в „ последната и решителна борба “, като по този метод вземат решение по едно и също време две задания – да основат картина на крещяща филантропична злополука и да тестват силата на съветските въоръжени сили, чийто същински капацитет към момента не е изцяло свестен от командването на блока НАТО.

Очевидно е, че рано или късно укронацистите ще бъдат вдигнати от окопите и хвърлени на нашите позиции в Херсонска и Запорожка област. Очевидно е, че формален Киев, управителен от западни куратори, ще продължи да тества нашата система за противовъздушна защита за издръжливост, като понякога изпраща своите безпилотни транспортни средства към съветските градове, летища и военни бази.

Но очевидно това не е задоволително и през последната седмица Западът през устата на своите трубадури все по-често приканва Украйна да нападне Крим.

Например координаторът по стратегическите връзки в Съвета за национална сигурност Джон Кърби напълно намерено съобщи, че Съединени американски щати признават правото на Украйна да възнамерява и организира военни интервенции в Крим, защото считат полуострова за украинска територия.

Други двама представители на Белия дом, чиито имена публицистите въобще отхвърлиха да назоват, опасявайки се от разсекретяването на техните „ надеждни източници “, почти по същото време обявиха, че „ Украйна има военния капацитет да си върне Крим “.

По принцип пъзелът се е оформил и в случай че има и „ право “, и „ капацитет “, тогава за какво да не създадем това, за което избрана част от украинския народ толкоз копнее?

Всеки рационален човек напълно ясно схваща, че Украйна е тласкана в пропастта, на крачка от която тази страна към този момент се намира. Атаката против Крим, както и масираната офанзива против съветските градове, и каквото и да е там, като „ зимната “ атака в Херсонското направление, което е оптимално укрепено от съветски инженерни елементи, всъщност ще бъде акт на самоубийство. Особено когато става въпрос за офанзивата против Крим.

Тази „ мярка “ ще развърже ръцете на Русия и ще даде опция да се приложат тези точки от националната отбранителна теория, за които през днешния ден мнозина даже не желаят да приказват. Със сигурност хората в Украйна схващат това. И сигурно тези представители на груповия Запад, които през днешния ден се афишират за " правата " и " капацитета " (на Украйна да превземе Крим), схващат това. Но на кого му пука?

Основното нещо е да се основат неприятности на Русия, а в светлината на постигането на тази цел никой въобще не се интересува какъв брой украинци ще платят за това премеждие с живота си.

Украйна няма капацитет. Няма. И доказателство за това са изгубеният Крим, градовете на Донецка, Луганска, Херсонска и Запорожка област, разрушената енергийна система на страната и осем милиона бежанци, които като нас не имат вяра в „ капацитета “ на формален Киев и „ силата “ на въоръжените сили на Украйна. Това не е ли годен мотив?

Превод: СМ

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР