На Алекс не й се е понравило, че Виктор каза

...
На Алекс не й се е понравило, че Виктор каза
Коментари Харесай

Първият семеен скандал: Виктор се обяснява на Алекс като ученичка заради Виктория!

На Алекс не й се е понравило, че Виктор сподели хубави неща на Виктория!
Победата на Виктория Капитонова в „Ергенът“ провокира доста мнения в интернет. Според мнозина тя е незаслужена и на Виктор му е било подредено от продукцията да я остави последна.



Фитнес фанатикът сподели доста благи думи на рускинята най-после, измежду които че нея е почувствал най-близка от всички дами в предаването. Точно това обаче не се е понравило на актуалната му половинка Александра Гърдева.

Двамата бяха снимани във видео по какъв начин спорят яростно. Всъщност Виктор изяснява нещо разпалено на Алекс, а мнозина виждат в това първия скандал в тяхната връзка.

По всяка възможност психоложката му е потърсила сметка за това, което сподели на най-големия й зложелател в предаването. Няма по какъв начин Алекс да не се засегне, тъй като точно тя смяташе, че е най-близкият му човек вътре.

Оказва се обаче, че може би всички са му били идентични, тъй като Виктор сподели пред Николаос Цитиридис, че като Александра е отказала розата му, той е изпитал облекчение, тъй като изборът му е станал по-лесен. Все отново обаче разясни, че в случай че тя беше останала до дъно, може би на нея щеше да даде последната роза.

Връзката на Алекс и Виктор е едвам от към седмица и по тази причина към момента не желаят да я афишират.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР