На 9-ти юли (петък) от 15:00 ч. пред Президентството се

...
На 9-ти юли (петък) от 15:00 ч. пред Президентството се
Коментари Харесай

9 юли: Национален митинг-протест срещу каскетурата

" На 9-ти юли (петък) от 15:00 ч. пред Президентството се събираме на народен митинг-протест против каскетурата, който ще премине към 18:00 ч. в празничен митинг-концерт. Отново на 9-ти юли, всички дружно, единни и мощни! "

За това приканват уредниците на митинга. В писмо до Фрог нюз те допълват:

" На 9-ти юли преди една година избухна гражданският яд против незаконното и брутално мутренско ръководство на лицето Бойко Методиев Борисов и поставения от него на длъжността " основен прокурор " Иван Стоименов Гешев, довело до цялостното сриване на държавността и законността в нашата Родина.

Тогава Българският народ в своето голямо голям брой съобщи, че повече не желае и няма да търпи една незаконна тайфа, обсебила цялата страна да я унищожава, ограбва и унищожава. На този ден беше сложено началото на едно гражданско общество, което всекидневно и настойчиво пое своя път на битка с мафията и нейните съществени водещи лица - Борисов и Гешев. Ежедневните митинги, минали през всички сезони на годината доведоха до резултатите на изборите от 4-ти април т.г., когато публично властта на бойковизЪма бе обречена на провал. Този триумф е на всеки един от вас, на всеки, който е имал проявяване на безстрашие посредством своето наличие в другите стадии на митингите и на всички места в Отечеството и отвън неговите лимити, където тупти българско сърце.

Приятели, дано всички, които са дали своя дан и са били на площадите и палатковите лагери - да бъдем още веднъж дружно! Нека бъдем тази национална мощ, с която всички ще би трябвало да се преценяват. Това е силата на будното Гражданство, което най-демократично и по изцяло натурален метод се трансформира в същинска Агора БЪЛГАРИЯ желае и постоянно ще желае и отстоява правото за свободна и обективна ЧИСТА и СВЯТА РЕПУБЛИКА! България без мутри и каскети!

Тиквата падна от трона. Да свалим и каскета от подножието му! За да рухне дефинитивно основата върху която се крепи империята на злото и да стартираме изкореняването й! "

Призоваваме Президентът на Републиката, Министерския съвет (от лат. ез. ministerium - слугуващото на Народа правителство), партиите и обединенията - взели участие и подкрепяли Протеста, Съюза на съдиите в България, Висшия адвокатски съвет и всички горди българи, обичащи Род и Родина да бъдат с нас.
Съединението прави силата! ", споделят уредниците.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР