На “Българска армия” все повече мирише на така желаната от

...
На “Българска армия” все повече мирише на така желаната от
Коментари Харесай

ЦСКА заяви къде ще играе мачовете си от европейските клубни турнири. Преобразяват “Армията” след края на сезона

На “Българска армия” от ден на ден мирише на по този начин мечтаната от всички почитатели на ЦСКА реорганизация на стадиона. Съоръжението на “червените” е в нелицеприятен тип и най-хубавото в него все още е новата трева, която бе положена през предишното лято. За тази година са планувани съществени ремонтни действия по “Армията” и, по всичко наподобява, те ще стартират незабавно след края на сезона в Първа лига.

Според информация на “Спортал” от ЦСКА са декларирали националния стадион “Васил Левски” за мачовете си в европейските клубни шампионати. Към днешна дата отборът на Стамен Белчев е на 13 точки пред втория Левски и класирането за континенталните съревнования наподобява несъмнено. Това обаче няма да обърка проектите на управлението за реконструкцията на “Армията” и ремонтите ще започват по проект, което обаче постанова и преместването на евромачовете на националния стадион.

Освен “червените”, Ботев Пд също е изявил предпочитание да семейства на “Васил Левски” през тази година в Европа, а не както през последните си участия в Лига Европа на стадион “Лазур” в Бургас.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР