На 8 юни в София екипът на СПОРТ ТОТО връчи

...
На 8 юни в София екипът на СПОРТ ТОТО връчи
Коментари Харесай

Спорт Tото връчи ключове за Форд Фиеста по време на старта на „Пето международно ретро рали България“

На 8 юни в София екипът на СПОРТ ТОТО връчи публично ключовете за чисто нов градски автомобил на късметлия от 39-ия тираж на играта Втори тото късмет на „ Тото 2 – 6 от 49 “. Събитието беше част от старта на „ Пето интернационално рали България “ в София.

Новият притежател на Форд Фиеста от СПОРТ ТОТО се споделя Вихър Боянов. Той е на 32 години, от столицата е и работи в охранителния бизнес. Вихър взе участие постоянно в игрите на СПОРТ ТОТО, като се старае да не пропуща тираж. Има си обичан тото пункт, който се намира на пазара в столичния квартал „ Красно село “, където пуска и фишовете си. Вихър попълня непрекъснати цифри в квитанциите си и разчита главно на шанса си. За облага си схваща когато пуска фиш за идващия тираж. Касиерката проверила старите му квитанции и му съобщила положителната вест.



Късметлията има автомобил, само че към този момент няма самообладание да получи облагата си от СПОРТ ТОТО, защото от дълго време мечтае за чисто нова кола. Вихър още не е решил коя ще е първата му дестинация. „ Пожелавам на всички участници в игрите на СПОРТ ТОТО, които попълнят непрекъснати цифри, да играят постоянно и да ги споходи моя шанс ", сподели Вихър откакто получи новия си автомобил.

Ключовете за градския автомобил връчи Василка Георгиева, заместник-директор в Български състезателен тотализатор. „ Честито на късметлията и поисквам на всички участници в игрите на Български състезателен тотализатор доста облаги. Ще бъда доста щастлива, в случай че на следващия ден някой от вас, присъстващите тук, стане идващият, 102-и, тото милионер на България ", сподели Василка Георгиева.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР