На 8 гранични пункта у нас вече се извършват проверки

...
На 8 гранични пункта у нас вече се извършват проверки
Коментари Харесай

Проверяват шофьори за неплатени глоби на 8 гранична пункта

На 8 гранични пункта у нас към този момент се правят инспекции на водачи за неплатени санкции. Ако бъдат открити такива водачи, ще им бъдат връчвани съответни наказателни постановления, а в случай че санкцията е дължима, ще им бъде отнемана и книжката.

Проверките ще се правят като на излизане от страната, по този начин и на влизане в България, показват от Гранична и от Пътната полиция, представени от БНР.

Издадени са 280 електронни фиша за превишена скорост в Сливен

За водачите, които имат влезнали в действие санкции и в това време те са незаплатени, ще бъдат отнемани шофьорската брошура и талона, а в случай че колата, която карат е на тяхно име, тя ще бъде спирана от придвижване. Така на процедура тези водачи ще могат да изоставен страната или да влязат в България, единствено до момента в който се возят или като пешеходци, изясняват от Гранична полиция.

От Министерство на вътрешните работи обаче изрично опровергаха появилите се изказвания главно в обществените мрежи, че хора, които са с неплатени санкции, няма да бъдат пускани да напущат страната. До момента от 1 до 10 юни по границите са връчени наказателни постановления за над 300 000 лв..
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР