На 8 февруари в зала ЕФЕ на хотел Маринела София

...
На 8 февруари в зала ЕФЕ на хотел Маринела София
Коментари Харесай

6-тите Хип-хоп награди взривяват София на 8 февруари

На 8 февруари в зала ЕФЕ на хотел Маринела София ще се проведат блестящите 6-ти годишни Хип-хоп награди. Вече са в продажба VIP куверти и билети за неповторимата по рода си гала, която ще започва тъкмо в 20:00ч.

Настаняването е от 19.30 часа (местата се пазят до 20.00 ч., след този час уредниците не носят отговорност за тях). VIP кувертът е на цена единствено от 50 лева и включва алкохол, безалкохолни и лек кетъринг.

За компания, която закупи цяло сепаре (10 човека) ще получите 10% отстъпка от цената.За VIP куверти и билети може да пишете на имейл: [email protected] или на телефон: 0879 444 485.

Тази година по време на музикалното събитие на годината на сцената ще излязат Dim4ou, ALEX P., SECTA official, Големия & Nomebuskeis, Murda Boyz, Vessy Boneva и Svetlin Kuslev. След края на церемонията най-върлите почитатели и родните звезди ще се забавляват на мега афтър празненство с присъединяване на 100 KILA, Dim4ou, DIONA, DJ George, DJane Alexa.

Цената на билетите е 20 лв.. Предварително закупените билети и куверти от уредниците и от мрежата на Ивентим важат и за афтър празненството. Само за него ще се продават на място от 21.30 часа за 20 лева на човек, без ВИП, само, в случай че има свободни места след финала на церемонията.

Присъствието на лица под 18 години е безусловно неразрешено, даже и с наличието на компаньон. Следете всичко за най-голямото музикално събитие в България на: http://www.359awards.com/
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР