На 7 октомври Владимир Путин празнува юбилей – 70 години.

...
На 7 октомври Владимир Путин празнува юбилей – 70 години.
Коментари Харесай

Поздрав от Кримския мост: Честит рожден ден, Владимир Владимирович. Бум!

На 7 октомври Владимир Путин чества празник – 70 години. Преди още да са затихнали тостовете в негова чест и пожеланията за величие и велики победи, Кримският мост бе взривен. Можем единствено да предположим, какви да били реакциите в Кремъл…

 

Мостът е имал 22 отбрани, написа уеб сайтът Офнюз, цитирайки обява на пропутинското издание „ Комсомольская истина “. Това е тъкмо по този начин, само че би трябвало да прибавим, че на 5 юли т.г. специалисти оповестяват, че към тези отбрани са прибавени спомагателни системи за сигурност, финален вик на военните технологии.

 

На 17 август 2022 година съветският боен специалист Виктор Баранец декларира: „ Украйна няма никаква опция да се добере до Кримския мост. Няма нито един стратегически обект в света, който да е 100% предпазен. Пентагонът не е 100% предпазен, Белият дом не е 100% предпазен. Врагът е остроумен и подъл и от самото начало мисли по какъв начин да надиграе бранителите на този или оня обект. Имаме поради това и сме обезпечили супер отбрана на Кримския мост. И непрестанно чуваме по какъв начин някой щял да го нападне. Всеки мечтае да счупи Кримския мост. Но желая да кажа: „ Момчета, пробвайте! “. Залагат на американския HIMARS. Но те към момента не доближават до степента на успеваемост, както биха желали. Украйна не разполага с такива средства, с цел да унищожи Кримския мост “.

 

След него специалист по отбрана на специфични обекти от 1-ва категория от ФСБ декларира, че мостът е предпазен, както куполът на актуалните нуклеарни централи. Той е недостижим, - безапелационен е индивидът от ФСБ и добавя, че даже американските технологии не са в положение да стигнат до моста.

 

През юни обаче се заприказва, че украинското разузнаване се е сдобило с техническата документи на моста. Как е станало това, не е ясно. Дочува се, че подкупен върховен боен, от кремълския кръг на Путин, е продал секретната директория на Киев. Така или другояче, Москва прикри абсурда. И разпореди да се удвои и даже утрои отбраната на най-важния мост. И тази заповед бе изпълнена, най-малко съгласно отчет до Путин.

 

Е да, само че на 8 октомври мостът бе взривен.

 

Олга Скабеева, тв водещата от канал „ Россия 1 “ възкликва ужасена: Гледам и нямам доверие на очите си! Гледам и нямам доверие. Сигурно би трябвало да предприемем нещо. Задължително. Нали?

Същата Скабеева предложи в ефир да бъдат изстреляни нуклеарни ракети против Лондон, до момента в който там са се събрали държавни водачи от целия свят за погребението на кралица Елизабет II…

 

„ Бум “, Кримският мост се срина, а върхушката в Кремъл потъна в тъга.

 

В Крим царува суматоха.

 

Витали Роник
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР