На 7 ноември 2017 г.(вторник), във връзка с монтаж на

...
На 7 ноември 2017 г.(вторник), във връзка с монтаж на
Коментари Харесай

Вижте къде спират водата на 7 ноември в столицата

На 7 ноември 2017 година (вторник), по отношение на монтаж на спирателни кранове и водомерен възел на контейнер „ Бухово “ се постанова прекъсване на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в: гр. Бухово
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес : пред кметството в града.

На 7 ноември 2017 година (вторник), по отношение на замяна на сградно водопроводно отклоняване на ул. „ Милин камък “ в жк. „ Лозенец “, се постанова прекъсване на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
ул. „ Милин камък “ сред  бул. „ Евлоги и Христо Георгиеви “ и  ул. „ Крум Попов “
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес : „ Милин камък “ на ъгъла с ул. „ Орфей “.

На 7 ноември 2017 година (вторник), по отношение на замяна на сградни водопроводни отклонения на ул. „ Княгиня Косара “ в кв. „ Васил Левски “ се постанова прекъсване на водоподаването от 9:30 до 21:30 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
ул. „ Рилска обител “ ул. „ Стоян Попов “, ул. „ Летоструй “, бул. „ Ботевградско шосе “ и ул. „ Вакарел “.
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноски на адрес : ул. „ Княгиня Косара “ № 34.

На 7 ноември 2017 година (вторник), по отношение на реорганизация на махленски тръбопровод в с. Световрачане се постанова прекъсване на водоподаването от 9:30 до 21:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
ул. „ Чавдар челник “, ул. „ Лесновска река “, ул. „ Поляната “ и ул. „ Миладин Цветков “
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес : ул. „ Поляната “ на ъгъла с ул. „ Искър “.

На 7 ноември 2017 година (вторник), по отношение на замяна на сградно водопроводно отклоняване в кв. „ Бенковски “ се постанова прекъсване на водоподаването от 9:30 до 14:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
площад „ Биримирци “
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на : площад „ Биримирци “.

На 7 ноември 2017 година (вторник), по отношение на замяна и монтаж на спирателни кранове на в жк. „ Младост “ 4 се постанова прекъсване на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона сред:
ул. „ Акад. Румен Цанев “, ул. „ Филип Аврамов “, ул. „ Самара “, ул. „ Атанас Москов “, бл. 325, бл. 411, бл. 412, бл. 413, бл. 414 и 131 СУ " Климент Арк. Тимирязев ".
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес : пред магазин Фантастико.

На 7 ноември 2017 година (вторник), по отношение на замяна на сградно водопроводно отклоняване на ул. „ Цар Освободител “ във в.з. „ Банкя “ се постанова прекъсване на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона сред:
ул. „ Цар Освободител “ от ул. „ Ела “ до ул. „ Космонавт “
ул. „ Космонавт “
ул. „ Иларион Макариополски “ от ул. „ Цар Освободител “ до ул. „ Иларион Макариополски “ №60.
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес : ул. „ Цар Освободител “ №88.

На 7 ноември 2017 година (вторник), по отношение на замяна на сградно водопроводно отклоняване на ул. „ Коста Илиев “ в кв. „ Овча купел “ се постанова прекъсване на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона сред:
ул. „ Коста Илиев “ от ул. „ Институтска “ до ул. „ Войводина могила “.
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес : ул. „ Институтска “ на ъгъла с ул. „ Коста Илиев “ .
 
Ремонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването.
Засегнатите от спирането на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода ” АД на телефон 0800 121 21 или да наблюдават за развиването на всички настоящи теренни действия в действително време посредством Виртуалния информативен център на сдружението - .
“Софийска вода ” АД авансово се извинява на своите клиенти за породените краткотрайни неудобства!

Интернет уеб сайтът на сдружението (www.sofiyskavoda.bg) дава опция на клиентите да се абонират за известията за спиране на водоподаването. На електронната си поща те могат персонално да получават информация за плануваните прекъсвания. Друг метод е да се възползват от безплатната услуга за уведомяване посредством СМС.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР