На 7 декември Петър Томов спира до търговски център на

...
На 7 декември Петър Томов спира до търговски център на
Коментари Харесай

След поредния случай на агресия на пътя, каква е версията за боя на софийски булевард?

На 7 декември Петър Томов стопира до търговски център на бул. „ Арсеналски ” , с цел да изчака щерка си. С метода, по който паркира обаче, той пречи на други две коли да преминат. Това вбесява водача на едната, той слиза и го атакува.

„ Първо спря един автомобил с една дама, която стартира да ме ругае. Тогава разбрах, че й преча да мине. Видях, че зад мен има паркомясто и дадох обратно. Тя потегли. Веднага по-късно спря различен автомобил, един господин изскочи от него, пристигна отвори ми вратата и стартира да ме рита и удря в главата ”, описа пред Петър Томов. Дъщеря му пристигнала и станала очевидец на случилото се. Томов е подал тъжба в 4 РУП.

„ Всъщност обстановката не е тъкмо такава, каквато пострадалият в кавички я изяснява. Причината даже не е в това, че той е паркирал по този безразсъден метод ”.

Димитър Георгиев споделя, че брачната половинка му е карала пред него дружно с детето му. Колата на Петър Томов е първа. Наближавайки кръстовището Томов внезапно взема решение да спре и да се върне под зелената светлина на светофара. Започва словесна борба с дамата на Георгиев, като той я нарича „ лека жена ”.

Димитър Георгиев стопира и отваря вратата на Томов с цел да му потърси сметка за обидните думи. Словесни нападки имало и към самия него, споделя Георгиев.
-->
„ Аз не стартирам нападението, той ми посегна, само че това не се вижда във видеото. Кой е той, че ще дава подготовка на жена? Вие бихте ли останали безучастни в този случай ”, пита Георгиев.

Няма по какъв начин при подобен случай да се търси помощ от 112, тъй като никой няма да стои на улицата да чака КАТ да му напише акт , прибавя Георгиев.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР