На 6 юли в Сараево ще се състои 38-ата Церемония

...
На 6 юли в Сараево ще се състои 38-ата Церемония
Коментари Харесай

Борисов - номиниран за европейска личност на годината

На 6 юли в Сараево ще се състои 38-ата Церемония по връчването на влиятелната европейска премия "Европейска персона на годината ". Министър-председателят на България Бойко Борисов е един от номинираните за тази премия, заяви БНР, базирайки се на Българска телеграфна агенция.

Информацията бе споделена през днешния ден от ръководителя на Управата и общоприет шеф на Европейската самостоятелна организация за избор и промоция на най-успешните мениджъри и персони - Панет Шкрибич, който бе признат от българския дипломат в Босна и Херцеговина Августина Цветкова.

Шкрибич срещна посланика с протокола и подготовката на 38-ата Церемония по връчване на влиятелната европейска премия "Европейски управител и персона на годината ", заяви Дирекцията на Агенцията за избор на най-хубавия управител за Босна и Херцеговина, Югоизточна и Централна Европа.

Посланик Цветкова заяви, че министър председателят Борисов с наслада е приел да участва на церемонията в Сараево, където ще бъде придружаван от български публицисти, предприемачи и мениджъри, които са подготвени за съдействие и взаимни вложения в Босна и Херцеговина и страните от Западните Балкани.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР