На 6 юли китайският председател Си Дзинпин изпрати поздравителен адрес

...
На 6 юли китайският председател Си Дзинпин изпрати поздравителен адрес
Коментари Харесай

Си Дзинпин изпрати поздравителен адрес до мероприятието по повод 70-годишнината на търговски отношения между Китай и Великобритания

На 6 юли китайският ръководител Си Дзинпин изпрати приветствен адрес до мероприятието, отдадено на 70-годишнината от установяването на търговски връзки сред Китай и Англия под мотото „ По пътя на разбиването на ледовете “.

В него той показва, че преди 70 години делегация от английски бизнесмени, отпред със Стивън Пери, е видяла светли вероятности в Нов Китай и огромен капацитет за съдействие сред двете страни. Те първи откриват път за комерсиалния продан сред Китай и Англия. През тези 70 години с общи старания търговията сред двете страни се разви от нула до над 100 милиарда щатски $. Фактите потвърждават, че съдействието сред двете страни е потребно за двата народа, както и за мира и развиването на света. В своя приветствен адрес Си Дзинпин акцентира, че се надява хората да гледат в дълготрайна вероятност на съдействието и да го уголемяват, да се любуват на резултатите от „ разбиването на ледовете “, да основат една по-отворена международна стопанска система и да усилят приноса за другарството сред двете страни.

Мероприятието се организира през днешния ден в Пекин. То бе проведено взаимно от Китайския съвет за поощряване на интернационалната търговия, английската организация „ 48 Group Club “ и Търговската асоциация Китай-Великобритания.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР