На 6 юли, близо месец след рождения ден на Лилибет,

...
На 6 юли, близо месец след рождения ден на Лилибет,
Коментари Харесай

Триумфът на Меган Маркъл: Вижте порасналата червенокоса Лилибет и принц Хари

На 6 юли, близо месец след рождения ден на Лилибет, принц Хари и Меган Маркъл разгласиха на формалния си Инстаграм профил нови очарователни фотоси с дребната принцеса.

На тях 2-годишната наследничка на семейство Съсекс е в прегръдките на баща си по време на честването на Деня на независимостта. Момиченцето е в синя рокля, бели чорапки и червени обувки. 
                             

Рижавата ѝ косичка е прибрана на две опашки, което открива личицето ѝ, позволявайки на фотографите да създадат по-близки фотоси. А от фрагментите изрично можем да заключим, че Лилибет е безусловно копие на баща си като дете - същото вирнато носле и сладки бузки. 

Самият принц Хари наподобява по-щастлив от всеки път, гушнал нежно в обятията си дребната си рожба. 

Меган и Арчи не се виждат в близост, което ни подсказва, че разходката навън е единствено сред татко и щерка.

Фотосите за няколко часа безусловно взривиха интернет. Скоро такава стихия от страсти не бяха предизвиквали даже и фотоси с децата на Кейт и Уилям.

Подобна вълна на трогване и екстаз провокира и друга фотография на принц Хари отпреди няколко седмици, на която той е качил сина си Арчи на конче.  
                             

В края на краищата, каквото и да се случва, колкото и афектиран на Меган и Хари да е Бъкингамският замък, едно е несъмнено - калифорнийското кралско семейство си остава най-обсъжданото досега в историята на най-високопоставената английска фамилия. А това си е един неоспорим успех на Меган Маркъл. 
                             

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР