На 6-ти октомври 2023 г. със съдействието на Местната комисия

...
На 6-ти октомври 2023 г. със съдействието на Местната комисия
Коментари Харесай

Учебен практикум по безопасност на движението за учениците от ОУ “Максим Горки” - Левски

На 6-ти октомври 2023 година със съдействието на Местната комисия за битка с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни/МКБППМН/ОУ “Максим Горки ” - Левски организира образователен практикум по сигурност на придвижването по пътищата.



Учениците от начална степен участваха в поход до ЖП гара Левски, където в забавна сказка с господин Валентин Ангелов – шеф на гарата, научиха любопитни обстоятелства, свързани с железопътния превоз, и разискаха разпоредбите за сигурност при придвижване в гаровия регион. Представители на РПУ-Левски – инспектори Вилислав Станев и Милен Миланов – отговаряха за сигурността на участниците при тяхното напредване, а децата с неспокойствие им задаваха въпроси и споделяха своя опит в придвижването като пешеходци.



Гост на самодейността беше госпожа Клавдия Хинова. Тя изясни на децата за какво се нуждаят от разнообразно и здравословно хранене, по какъв начин то въздейства на техния напредък и развиване и за какво небалансираното хранене в тази възраст може да е причина за поява на болести на по-късен стадий от живота им. През късата отмора в гаровия парк децата се отдадоха на занимания и здравословна закуска, обезпечена от МКБППМН.



ОУ „ Максим Горки “ благодари на всички ангажирани за съдействието и поддръжката.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР