На 6 май се провеждат избори в Шотландия и в

...
На 6 май се провеждат избори в Шотландия и в
Коментари Харесай

Български зет е кандидат за кмет на Лондон

На 6 май се организират избори в Шотландия и в Уелс. В Англия има избори за локални препоръки и кметове. Несъмнено максимален интерес обаче провокират изборите за кмет на Лондон. Има много недоволни от настоящия градоначалник Садик Хан, който е от Лейбъристката партия, въпреки и изследванията на публичното мнение да сочат, че той е любимец за втори мандат. Основен негов противник се чака да бъде претендентът на ръководещата Консервативна партия Шон Бейли.

Интересното обаче тази година е, че има доста колоритни, даже екстравагантни претенденти. Има даже български шурей, съобщи БНР . Това е Брайън Роуз, роден в Америка, женен за българката Мариана. Като собственик на You Tube канал води много ексцентрична онлайн акция.

„ Причината, заради която взех решение да се кандидатирам за идващ кмет на Лондон е, тъй като обичам този град. Живея тук 21 години, това е моят дом, този град ми дава всичко - семейство, бизнес, цел в живота. Основната причина да аплайвам за кмет е, че не мога да заставам настрани и да следя по какъв начин сегашните политици водят към дъното града, който обичам. Аз имам бизнес от 30 години и в никакъв случай не съм желал да се занимавам с политика, само че в този момент иска ми се наложи, тъй като желая смяна. Искам да направя Лондон по-добър, тъй като ще пребивавам остатъка от живота си тук, моите деца ще израснат тук и ще бъда заровен тук. Причините ми се разграничават от тези на останалите претенденти. Те се стремят към поста, тъй като вършат кариера в политиката, принадлежат към политически партии. Аз съм самостоятелен претендент с самостоятелен глас, който самичък финансира акцията си да направи този град едно по-добро място. Имам страхотна политика, невероятни хрумвания и не мога да бъда разчувствуван повече от мисълта да трансформира Лондон за положително “, съобщи Роуз пред националното радио.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР