На 6-и май, Гергьовден, Българската национална телевизия ще проследи в

...
На 6-и май, Гергьовден, Българската национална телевизия ще проследи в
Коментари Харесай

На Гергьовден БНТ с празничен Сутрешен блок

На 6-и май, Гергьовден, Българската национална телевизия ще наблюдава в петчасов ефир церемониите във връзка Деня на храбростта и българската войска, както и най-интересното през втория ден от визитата на папа Франциск в България.

Репортерите и камерите на публичната медия ще покажат онлайн празника на Св. Георги в София, Русе, Варна и Благоевград.

По традиция Българска национална телевизия ще предава тържественото освещаване на бойните флагове от площада на Незнайния боец и военния церемониал от площад „ Александър I ".

И тази година феновете ще видят от близко българските военнослужещи от всички елементи на армията. Ще прегледат детайлно и военната техника, която ще премине на парада.

Специално място е отделено на Висшето военновъздушно учебно заведение „ Георги Бенковски " в Долна Митрополия, чийто статут ще бъде възобновен точно на 6-ти май.

На живо от София и Раковски феновете на Българска национална телевизия ще проследят визитата на папа Франциск. Репортерите ще ги срещнат с хората, които ще бъдат най-близо до папата, ще покажат и страстта на децата и техните фамилии, които ще получат първо причестяване и на всички тези, които ще пътуват през цялата нощ, с цел да участват на литургията в църквата „ Пресвето Сърце Исусово ".

Зрителите на Българска национална телевизия ще чуят и видят папа Франциск, дружно с милиони хора от целия свят.

Празничният блок на 6-и май стартира в 7:00 часа и ще продължи до 12:00 часа по БНТ1 и БНТ4. Водещи са Христина Христова и Спас Кьосев от площада и Ели Гигова и Даниел Михайлов от студиото на Българска национална телевизия.

Бъдете с празничния блок на 6 май от 7:00 до 12:00 часа по БНТ1 и БНТ4!

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР