На 6 август СДВР мирно и спокойно беше възстановено движението

...
На 6 август СДВР мирно и спокойно беше възстановено движението
Коментари Харесай

Шефът на СДВР за протестите снощи: За нас това не е война, бяха организирани кървави действия

На 6 август Столична дирекция на вътрешните работи спокойно и умерено беше възобновено придвижването в София. Снощи бе изработен сполучлив опти да се пролее кръв в центъра на София.Това съобщи на брифинг шефът на Столична дирекция на вътрешните работи старши комисар Георги Хаджиев.

Служителите на Министерство на вътрешните работи откриха груби вандалски прояви с кулминационна точка в региона на "Орлов мост ". Къртеха се съоражения, кофи за отпадък и пейки. построиха се и барикади, сподели още той.

Протестиращи нареждаха на "Орлов мост " камъни, бутилки и павета, с цел да се употребяват против чиновниците на Министерство на вътрешните работи.

На място уредниците поставяха дами и девойки за живи щитове, разкри Хаджиев.

Установена бе група - лица с качулки, които действаха като ултраси. На друга група лица бяха раздавани вериги и бухалки. Велосипедисти с радио връзки разкриваха на уредниците дейностите на полицията.

За нас, за разлика от протестиращите, това не е война, безапелационен бе старши комисар Георги Хаджиев.

Прозовавам политическите лица и уредниците за ред, дано жителите да стачкуват, само че не за сметка на цивилен мир, моли шефът на Столична дирекция на вътрешните работи.

Знаем, че желаят да ни обвинят в полицейско насиие - това демонстрираха дейностите им, сподели старши комисар Хаджиев.

Ще възстановим придвижването и мира. Барикадите ще бъдат отстранени. Не е допустимо да се блокират основни кръстовища, съобщи шефът на Столична дирекция на вътрешните работи.

След снощните митинги са били задържани лица за хулигански дейности на "Орлов мост ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР