На 57-годишна възраст си отиде дългогодишната половинка на актрисата Сандра

...
На 57-годишна възраст си отиде дългогодишната половинка на актрисата Сандра
Коментари Харесай

Мъжът на Сандра Бълок почина след 3-годишна битка с неврологичното заболяване АЛС

На 57-годишна възраст си отиде дългогодишната половинка на актрисата Сандра Бълок, Брайън Рандал. Медиите оттатък океана разкриват, че фотографът е умрял от неврологичното заболяване АЛС (амиотрофична латерална склероза), с което скрито се е борил през последните три години.

" С голямо страдание желаеме да показа, че на 5 август Брайън Рандал умря, след 3-годишна борба с АЛС. Брайън избра да пази в загадка борбата си и всички ние, които сме му близки, уважихме желанието му ", написа в част от изказването, което фамилията му разгласява.

Сандра и Брайън се срещат през 2015 година, когато той е нает от актрисата, с цел да снима рождения ден на сина й Луи. Връзката им стартира пет години, след скандалния бракоразвод на носителката на " Оскар " с някогашния й брачен партньор Джеси Джеймс, за който стана ясно, че й е изневерявал.

Сандра и Брайън не криеха връзката си, само че и избраха да не я разясняват обществено. Последната им обществена поява дружно е през 2020 година, когато се твърди, че е почнала и борбата му с подлото заболяване, от което дълги години страдаше и известният академик Стивън Хокинг.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР