На 55-годишна възраст, навръх рождения си ден на 2 август,

...
На 55-годишна възраст, навръх рождения си ден на 2 август,
Коментари Харесай

Навръх рождения си ден почина Бразилският Хълк

На 55-годишна възраст, точно на рождения си ден на 2 август, умря известният културист и TikTok звезда, именуван " бразилският Хълк " Валдир Сегато. Сегато е умрял от инфаркт.

Влогърът имаше 1,6 милиона клиенти, които той привлече със своите 59-сантиметрови бицепси. Въпреки че културистът имаше толкоз доста почитатели, локалните медии оповестиха, че той е живял изолиран живот с малко другари.

Беше станал прочут като " Чудовището на Сао Паоло “ по улиците и се гордееше с купата си. Сегато постоянно е казвал, че Арнолд Шварценегер и измислени герои като Хълк са негови кумири.

Той си е инжектирал синтол в мускулите

Преди шест години бразилецът бе предизвестен от лекари, че ще се сблъска с ампутация или най-малко с увреждане на нервите и обезобразяване на мускулите вследствие на инжекциите, в случай че продължи да ги употребява.

 

Синтолът нормално се състои от примес от масло, бензилов алкохол и лидокаин и може да аргументи " увреждане на нервите, маслена белодробна емболия, оклузия на белодробната артерия, миокарден инфаркт, мозъчен инсулт и инфекциозни затруднения “, съгласно Europe PubMed Central.

Резултатите от лекарството не направиха Сегато по-силен и бяха чисто козметични.

" Това е рискът, който той пое. Той искаше да наподобява добре и да бъде прочут “, сподели приятелят на Сегато Фернандо Карвальо да Силва.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР