На 54 години почина Лиса Мари Пресли, единственото дете на

...
На 54 години почина Лиса Мари Пресли, единственото дете на
Коментари Харесай

Отиде си единственото дете на Краля на рока Елвис Пресли - Лиса Мари

На 54 години умря Лиса Мари Пресли, единственото дете на рокендрол легендата Елвис Пресли. Тъжната вест заяви нейната майка, представена от Би Би Си.

„ С натежало сърце би трябвало да споделя опустошителната вест, че красивата ми щерка Лиса Мари ни напусна “, сподели Присила Пресли.
 

Rock legend Elvis's only child, singer Lisa Marie Presley, has died, her mother says, after reported cardiac arrest
— BBC Breaking News (@BBCBreaking)
Лиса Мари е била откарана по неотложност в болница в четвъртък - с опасения за сърдечен арест. Пристигналият на място лекарски екип съумява да възвърне пулса й, тя е откарана в болничното заведение в кома. По-късно през нощта умира.

„ Тя беше най-силната и любяща жена, която съм познавала “, сподели Присила Пресли в изказване.

Лиса Мари Пресли се ражда тъкмо 9 месеца след сватбата на нейните родители в Мемфис.

Той умира, когато тя е на 9 години.
Тя е единствената наследница на положението му.
 
                             

Мари Пресли също е певица. През 2003 година издава първия си солов албум To Whom It May Concern, който се продава в няколкостотин хиляди копия и е добре признат от рецензията. През 2005 година излиза вторият ѝ албум Now What, а през 2012 година - третият и финален албум Storm and Grace.

Лиза Мари Пресли е била омъжена четири пъти. Има четири деца.

Синът й се самоуби на 27 години през 2020-а. Тя обаче съумява да се оправи с тъгата, поради трите си дъщери – Райли и близначките Финли и Харпър.

През 1994 година се омъжва за артиста Майкъл Джексън, 20 дни откакто се е развела с първия си брачен партньор, артиста Дани Кьог.

С Джексън се развежда през 1996 година, по време на обвиняванията към него за полово принуждение над деца.
 
                             

През 2002 година се омъжва за артиста Никълъс Кейдж, който е огромен почитател на татко ѝ. Кейдж подава молба за бракоразвод 4 месеца след сватбата.

Четвъртият брак на Лиса Мари Пресли - с нейния китарист и музикален продуцент Майкъл Локууд - приключва с бракоразвод през 2021 година

Лиза Мари Пресли се появи за финален път на обществено място преди два дни на церемонията по връчването на премиите " Златен глобус " в Лос Анджелис. Тя и майка ѝ със сълзи на очи гледат по какъв начин Остин Бътлър, който се превъплъщава в облика на татко ѝ, печели премията за най-хубав артист във кино лентата " Елвис " на Баз Лурман.

По време на церемонията артистът благодари на фамилията на Елвис Пресли, че му е помогнало да работи по биографичния филм. " Благодаря ви доста, че отворихте сърцата си, спомените си и дома си за мен ", сподели Бътлър. - Лиза Мари, Присила, постоянно ще ви обичам! "
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР