На 52-годишна възраст си отиде една от култовите фигури в

...
На 52-годишна възраст си отиде една от култовите фигури в
Коментари Харесай

Отиде си култова звезда от Фермата

На 52-годишна възраст си отиде една от паметните фигури в бургаския район – Тома Талепов, прочут повече с прякора си Айляка, който влезе в патриотичното риалити в сезона, излъчен през 2017-та година.

Томата е издъхнл днес в дома си в ж. к. " Славейков ", след към година битка със злокачествено заболяване на черния дроб. Това е и повода през тези месеци той да се скрие от общественото пространство, заради което летният сезон по морето изглеждаше доста по-скучен и вял.

Малко известни са обстоятелствата към същинския живот на Томата, само че хората ще го запомнят най-много като неизменим инвентар на първото плажно бистро " Айляка "  в Поморие, където той създаваше атмосферата на Тайланд, изживявайки се като типичния локален представител, пише  " Флагман ". 

След това традицията на „ Айляка “ се трансферира и в кв. Крайморие. Зевзекът беше фамозен и като познавач на женската хубост. Допадаше му да разхожда ефектни дами, в наличието на които и постоянно създаваше кавги, се споделя още в информацията.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР