На 50-ия Конгреса на БСП имаше опит за атентат срещу

...
На 50-ия Конгреса на БСП имаше опит за атентат срещу
Коментари Харесай

Проф. Гечев: Някакъв закон Магнитски в САЩ ще определя кой е виновен, кой е корумпиран!

" На 50-ия Конгреса на Българска социалистическа партия имаше опит за атентат против партията ". Това съобщи в предаването " Политически НЕкоректно " Румен Гечев от Българска социалистическа партия и посочи:

 

" Целта беше да се осуети и провали конгресът преди изборите и да се провокира, в случай че е допустимо, свалянето на ръководителя Корнелия Нинова. Каква ще е тази партия, която ще допусне 5-6 седмици преди избори да се смени нейният ръководител. Как ще се записва и кой ще води договаряния от името на такава партия, с какъв политически капацитет зад тила си? Затова споделям, че това е опит за атентат против Българска социалистическа партия ", акцентира той.
 
По думите на Гечев Кирил Добрев е правил бизнес с ГЕРБ:

" Сключване на контракти под чадъра на политическия конкурент е подмолна дружба. Никой не може да ни убеди, че политическият ти конкурент ще подписва контракти с твоите регионални шефове или с твоите кметове, или с компании, които ти контролираш ".

Изключването на партийни членове е поради нарушаването на Устава на партията, акцентира той:

 

" Същите членове на така наречен съпротива в Българска социалистическа партия освен че не помагаха на предходните избори за партията, те не залепиха един афиш, бойкотираха основаването на листата и работеха за други партии. Сега те умерено могат да си работят за другите, както правеха до момента ".

 

Трябва да се внимава повече при подбора на хората, сподели Румен Гечев по отношение на изключването на евродепутата Петър Витанов от Българска социалистическа партия.

 

Според него шумът, който се подвигна на Конгреса ще повлияе на гласоподавателите на Българска социалистическа партия, изключително на колебаещите се.

 

Румен Гечев разяснява допълнението на листата със глобени българи по " Магнитски ":

" Ако сигналите бъдат тествани и според българската Конституция правосъдната ни система реши, че някой е отговорен, полемиката дали да носят отговорност, или - не, се приключва. Но тук има смущаващи неща. Откъде накъде Съединени американски щати ще бъдат някаква страна над останалите! Някакъв закон " Магнитски " от Съединени американски щати ще дефинира кой е отговорен, кой е подкупен. Ако имаха доказателства, за какво не ги разгласяват? Да покажат информация и в случай че това е правилно, отговорността би трябвало да се понесе и тя ще бъде доста тежка ".

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР