На 5-ти декември се проведе четвъртото от поредица специални събития

...
На 5-ти декември се проведе четвъртото от поредица специални събития
Коментари Харесай

Йоанна Темелкова за тежките роли в театъра и истините, които не си признаваме

На 5-ти декември се организира четвъртото от поредност специфични събития на Edna.bg - " Историите на Edna жена: Сценарият на живота " . Събитието събра едни от най-популярните и обичани актриси в България - Стефания Колева, Милица Гладнишка и Йоанна Темелкова . Ред е още един път да повдигнем завесата, с цел да споделим какво имаха да кажат особено за Edna.bg прелестните дами, които направиха това събитие толкоз незабравимо, занимателно и вдъхновяващо.

Пред камерата на Edna.bg застана Йоанна Темелкова , която описа в извънредно изявление за емоционалността на дамите, най-трудната роля в актьорската ѝ специалност, истините от живота в постановката,,Аз и ти, преди ние ” и още любопитни неща.
 Йоанна Темелкова Edna.bg
На въпрос дали в актьорската специалност емоционалността, която е типично женска линия, е от плюс или по-скоро в минус, Йоанна отговори следното:

,,В актьорската специалност в случай че нямаш страст, много мъчно би могъл да се оправиш с тази работа, тъй като би трябвало да вадиш от себе си едни неща, които би трябвало да наподобяват същински. Без страст това доста мъчно би могло да стане. В това ни е чара пък на дамите. Ние сме си прочувствени, имаме какво да кажем, имаме какво да покажем. Мъжете да се оправят ”.

Повдигната бе и тематиката за ролята, която е оставила най-дълбок отпечатък в нея. Тя уточни тази, с която е дебютирала в София - Луиза в ,,Коварство и обич ” . За нея е било извънредно тежка, прочувствена и сложна роля. Йоанна счита, че в този момент сигурно би я изиграла по-добре, тъй като в оня миг се е борела с цялото си създание, което я е изтощило.
 Йоанна Темелкова Edna.bg
А какво щеше да работи Йоанна Темелкова в този момент, в случай че не беше станала актриса? Ето какво отговори тя:

,,Сто % или психотерапевт, или престъпен следовател ”, отговори тя.

На въпроса по отношение на това кое е най-важното нещо, което ние, дамите, би трябвало да се въодушевяваме една друга, актрисата отговори:,,Може би с това, че би трябвало да стремим да не да си подражаваме, а да заживеем по метод, по който на нас ни харесва. "

Какво още разкри пред камерата на Edna.bg Йоанна Темелкова - научете от видеото нагоре.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР