На 5 август в Галерия на открито - кино Кабана

...
На 5 август в Галерия на открито - кино Кабана
Коментари Харесай

Нещо смешно всеки ден: Изложба с весели фотографии от Шоуто на Николаос Цитиридис

На 5 август в Галерия навън - кино " Кабана " - НДК " Шоуто на Николаос Цитиридис " открива за първи път в историята си интерактивна галерия с радостни фотографии от предаването, определени от всичките му сезони до момента, част от лицата в която са Васил Найденов, Тео Ушев, Кубрат Пулев, Любо Киров, " Ритон ", Филип Киркоров, Ивет Лалова, Юлиан Вергов, Дони и Графа. Събитието ще " подгрее " феновете за старта на новия сезон на късното шоу, което се завръща в ефира на bTV от 5 септември, всяка делнична вечер от 22:30 ч. Изложбата ще показа 26 от най-веселите и незабравими моменти от шоуто, " запечатани " от фотографа Олег Попов, две от фотосите са на фотографа Цецо Мирчев, а неин куратор е Мариета Ценова.

Изложбата под мотото " НЕЩО СМЕШНО ВСЕКИ ДЕН " ще продължи от през днешния ден до 19 август и се провежда с поддръжката на Столичната община. От фотографиите, с изключение на чаровният водещ, се усмихват някои от емблематичните и блестящи посетители в " Шоуто на Николаос Цитиридис ".

Веселата галерия е интерактивна - всяка от фотосите съдържа QR код, който води и напомня на посетителите някои от най-забавните епизоди, качени в Youtube канала на шоуто, с присъединяване на звездните лица от фотосите. Сред тях са - четиримата треньори от " България търси гений ", Васил Найденов, Тео Ушев, Кубрат Пулев, Любо Киров, дует " Ритон " и Филип Киркоров, Ивет Лалова, Юлиан Вергов, Графа и доста други. Всяка фотография е съпроводена от любопитни обстоятелства или крилати изречения за смеха и усмивката.



" В живота се смеем, плачем или гледаме жалко. Ние избираме второто и нямаме нищо срещу да ставаме за смях ", споделят от екипа на шоуто на " Николаос Цитиридис " преди откриването на изложбата.

" Избрахме да ви покажем 26 незабравими моментa, 26 фрагмента смях на фокус, 26 хапчета за здраве и положително въодушевление. Пригответе се за нещо смешно всеки ден! ", прибавя и самият Николаос Цитиридис, който ще радва феновете на bTV - всяка делнична вечер от 5 септември.

Дотогава bTV ще продължи да излъчва извънредно в ефир най-хубавото от цифровите епизоди на " По-късното шоу на Николаос Цитиридис " - всеки делник от 22:30 ч. Не пропускайте да разгледате и да се усмихнете с изложбата " НЕЩО СМЕШНО ВСЕКИ ДЕН " на " Шоуто на Николаос Цитиридис " от 5 до 19 август в Галерия навън - кино " Кабана " - НДК.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР