На 5 април в 19,45ч. в РУ Първомай е постъпил

...
На 5 април в 19,45ч. в РУ Първомай е постъпил
Коментари Харесай

Пиян шофьор предизвика катастрофа с ранен човек в Първомайско

На 5 април в 19,45ч. в районно управление (на МВР) Първомай е постъпил сигнал за зародило ПТП на улица "Христо Смирненски " кръстовище с ул. "Черноризец Храбър ".

Пристигналият на място патрул открил, че 50-годишен мъж от село Караджалово, лидер на лек автомобил "Опел Мерива ", непозната собдственост, мощно мирише на алкохол и е с нестабилна походка.

Две коли се сблъскаха в Перник, единият водач се оказа пийнал

При осъществената инспекция за приложимост на алкохол, техническото средство отчело централизация от 2,14 промила. Виновният лидер е арестуван в ареста за период до 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение на член 345 Б ал 1 от Наказателен кодекс.

В хода на работа е открито, че лидерът на опела се движил по улица "Христо Смирненски " и на кръстовището лишил преимущество на лек автомобил "Опел Сигнум ", ръководен от 31-годишен мъж, който е потърпевш от удара сред двата автомобила.

31-годишният е траспортиран за обзор в УМБАЛ "Свети Георги " Пловдив с охлузни рани и голям брой натъртвания по тялото, само че е без заплаха за живота.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР