На 40 схващаш, че няма никакъв смисъл да гледаш назад.

...
На 40 схващаш, че няма никакъв смисъл да гледаш назад.
Коментари Харесай

12 извода, до които рано или късно стигат жените

На 40 схващаш, че няма никакъв смисъл да гледаш обратно. Не можеш да оправиш всякакви остарели гафове.

1. Най-забавен живот имат забавните дами. Не красивите.

2. Жените би трябвало да влагат в себе си. Образование и спорт му е майката. И двете би трябвало да траят цялостен живот.

3. Няма нито една разхубавителна интервенция, която да има същия шокиращ резултат като стегнатото със спорт тяло и неговата сила и тонус.

4. На 40 схващаш, че няма никакъв смисъл да гледаш обратно. Не можеш да оправиш всякакви остарели гафове. Поради което даваш цялостен напред. Кеф!

5. Никой няма да те обича по този начин неоснователно и безрезервно като татко ти и синът ти. Т.е. това са същинските цели . И нека да имаш шанс да имаш някой от тях в живота си.

6. Най-добре е да си преживееш рецесията на междинната възраст на 30 и нещо. Да го отхвърлиш този напън един тип. При мен най-малко беше по този начин. Драми и страдания. На 40 бях заета да кърмя (и бях доста недоспала), та не ми остана време. На 45 отново бях заета – тъй като се хванах да упражнявам за олимпиадата, един тип. Поради което на 40 и доста ми е заплашителен кеф.

7. Наистина няма по-добър харчлък от красивите мемоари. Т.е. всяко пътешестване, всеки ваучър, концерт, пробен ресторант, необичайно запознанство, овакантяване на зоната на комфорт, са най-хубавите дарове, които можеш самичък да си направиш.

8. Ако би трябвало въпреки всичко да си купуваш всякакви неща: да са малко и в действителност да са ти по сърце. Всяко нещо, взето за всеки случай, е неточност. И води до трупане на ненужни нелепости.

9. Местенето на ново място, в различен дом, друга страна, ти отваря нов живот. Малко е ужасно, наподобява тъга. Обаче е огромен житейски подарък и постоянно е опция. Кой ти го дава това в живота?

10. Любовта те намира, когато не драпаш за нея.

11. Добрият живот е единственото законно възмездие.

12. Най-бързото и ефикасно средство за изтриване на бръчки и блестяща кожа е “малката гибел ”:) “Колкото повече, толкоз повече ” е превъзходен принцип.

Текстът е оповестен във Фейсбук профила на създателя.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР