На 4-ти април 2020 г. се очаква да се събере

...
На 4-ти април 2020 г. се очаква да се събере
Коментари Харесай

Вижте кога ще изберат новия президент на БФС

На 4-ти април 2020 година се чака да се събере Конгресът на БФС . Тогава би трябвало да бъде решено кой ще заеме непрекъснатия пост на президент на Българския футболен съюз. Датата към момента не е публично доказана, а това ще се случи, когато сегашният изпълком се събере и вземе решението. Очаква се това да е в околните дни.
Припомняме, че дълготраен президент на футболната ни централа бе Борислав Михайлов, който обаче подаде оставка след расисткия скандал, който се развихри по време на срещата сред България и Англия от квалификациите за Европейското състезание по футбол през 2020 година Той самият разгласи, че е решил да се отдръпна, тъй като му е пристигнало времето.
Наказанието за страната ни след случилото се трябваше да бъде оповестено през вчерашния ден (28.10), само че това не се случи. Неофициално се спекулира за глоба от два мача на затворени порти и 80 000 франка санкция за БФС, само че анти-расистки организации упорстват за по-тежки санкции, в това число дисквалификация от евроквалификациите.

След като някогашният президент на БФС Борислав Михайлов изпрати цели две писма до УЕФА към семейството на Англия, в този момент и спортният министър Красен Кралев кореспондира с УЕФА. Вижте детайлности - в този материал на SportLive.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР