На 4 май (четвъртък) 2023 г. във връзка с изпълнение

...
На 4 май (четвъртък) 2023 г. във връзка с изпълнение
Коментари Харесай

На 4 май спират водата в някои части на София

На 4 май (четвъртък) 2023 година по отношение на осъществяване на капиталов план за реорганизация на махленски тръбопровод по ул. „ Акад. Димитър Лихачов “, кв. „ Обеля “ се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона сред:

р. Какач, жп линията София –Драгоман, жп линия Волуяк –северна промишлена зона, ул. „ Илия Георгов “, ул. 14 и ул. „ Обелски могили “.

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода “ ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 6 пред „ Фрешмаркет “.

След реализацията на този капиталов план клиентите на „ Софийска вода ", живеещи в региона ще почувстват доста усъвършенстваното качество на предоставяните услуги.

На 4 май (четвъртък) 2023 година по отношение на монтаж на спирателен кран на ул. „ Мартина котловина “, ж.к. „ Връбница “ 1 се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:

ул. „ Лютиче “, ул. „ Св. Мина “, бул. „ Ломско шосе “, ул. „ Бели Дунав “.

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода “ ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Бакърено шосе “ на кръстовището с ул. „ Бели Дунав “.

На 4 май (четвъртък) 2023 година по отношение на замяна на спирателен кран на ул. „ Плана планина “, с. Железница се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:

ул. „ Плана планина “ от ул. „ Здравец “ до края на улицата, ул. „ Лозенска планина “

ул. „ Ведена “ от ул. „ Плана планина “ до ул. „ Лозенска планина “, ул. „ Лева река “, ул. „ Ленище “.

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода “ ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Плана планина “ на кръстовището с ул. „ Ведена “.

На 4 май (четвъртък) 2023 година по отношение на разчистване и стерилизация на контейнер „ Шумако “ се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 12:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:

в.з. „ Шумако “.

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода “ ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Симеоновско шосе “ и отбивката за контейнер „ Шумако “.

Ремонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването.

Засегнатите от спирането на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „ Софийска вода “ АД на телефон 0800 121 21 или да наблюдават за развиването на всички настоящи теренни действия в действително време посредством Виртуалния информативен център на сдружението - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„ Софийска вода “ АД авансово се извинява на своите клиенти за породените краткотрайни неудобства!

Интернет уеб сайтът на сдружението (www.sofiyskavoda.bg) дава опция на клиентите да се абонират за известията за спиране на водоподаването. На електронната си поща те могат персонално да получават информация за плануваните прекъсвания. Друг метод е да се възползват от безплатната услуга за уведомяване посредством СМС.

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР