На 4 г. и 6 м. при първоначален общ режим

...
На 4 г. и 6 м. при първоначален общ режим
Коментари Харесай

Готвачът Деян Дичев проговори, издаде Рагевски за двете жестоки убийства

На 4 година и 6 м. при първичен общ режим бе наказан през днешния ден от окръжни магистрати в Бургас Диан Дичев-Готвача, станал прочут като дясната ръка на обвинявания в две убийства Станимир Рагевски - това на брокерката Теодора Бахлова и на 28-годишния Юмер Мехмед.

Дичев обаче не бе обвиняем за помагачество, а единствено за вещно укривателство, обвързвано с разчленените тела на жертвите, както и за владеене на опиати и оръжие. Наложената присъда е след редукция на наказването с една трета, защото Дичев призна виновността си. Присъдата е общо за трите му повдигнати обвинявания.

В съда Диан Дичев за първи път публично съобщи, че Рагевски му е признал за убийството на брокерката Теодора Бахлова. Рагевски първо му споделил, че тя се простреляла, само че след това признал, че той я е ликвидирал. След убийството на Юмер на 4 август м.г. Дичев е бил извикан от Рагевски " да изхърлят някакъв отпадък ". От жилище на Рагевски двамата изнесли няколко бидона и ги качили в микробус. Вътре имало черни чували, които миришели мощно. Едва когато ги изхвърлили в тресавище край Бургас, Рагевски споделил на Дичев, че вътре имало човешки остатъци - тези на Юмер, твърди подсъдимият.

По време на следствието на двете убийства обаче на междуетажна площадка в жилищата постройка на Дичев бе открита част от електрически нож, с който се допуска, че са били разчленени двете жертви.

Останките на Бахлова бяха откривани на части по друго време от нейното изгубване в края на октомври 2020 година до септември м.г. Част от тялото бе намерено заровено в Гробищния парк, а частици от черепа и два зъба - в канализация покрай жилището на Дичев. По време на следствието стана ясно още, че откакто е била убита, брокерката е била нарязана, а частите от тялото й сложени в бидони с киселина.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР