На 30 ноември 2020 г. (понеделник) , НБУ ще бъде

...
На 30 ноември 2020 г. (понеделник) , НБУ ще бъде
Коментари Харесай

Представителят на УНИЦЕФ за България с публична лекция в НБУ

На 30 ноември 2020 година (понеделник), Нов български университет ще бъде хазаин на обществена лекция на доктор Джейн Муита, представител на УНИЦЕФ в България, на тематика „ Университети, бизнес и общество за по-добро бъдеще “. Фокусът в лекцията на доктор Муита в Нов български университет ще бъдат Глобалните цели на Организация на обединените нации за стабилно развиване, по-специално обвързваните с премахване на бедността, качествено обучение, положително здраве, тъждество сред половете, битка с климатичните промени и понижаване на неравенствата. Д-р Муита ще подчертава върху това по какъв начин наподобява устойчивото бъдеще от позиция на децата и младежите.
Специално внимание ще бъде отделено на ролята на виновните университети като сътрудник за постигането на задачите и опциите за взаимоотношение.
Лекцията ще се организира на 30 ноември в университетската изложба УниАрт, в 17ч., и ще бъде излъчена онлайн в Youtube канала на Университета.
Всеки искащ ще има опция да задава въпроси на доктор Муита онлайн и да получава отговори от нея в действително време.
Модератор на събитието ще бъде Жюстин Томс, учител в Нов български университет.
Линк към събитието: 
Събитието е проведено от Училището за професионално и продължаващо образование (УППО) в Нов български университет.
Верен на девиза си " Не се боим от разнообразието ", Нов български университет целогодишно предлага и провежда разнородни събития и обществени лекции с водещи престижи от разнообразни сфери на обществено-икономическия и теоретичен живот по настоящи тематики, с опция за полемики с необятен кръг публика.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР