На 30 март стартира най-новата кампания на Български спортен тотализатор

...
На 30 март стартира най-новата кампания на Български спортен тотализатор
Коментари Харесай

Кампанията Тренирай у дома“ предизвика българите да са активни

На 30 март започва най-новата акция на Български състезателен тотализатор - " Тренирай вкъщи ". В нея добре познатите лица на СПОРТ ТОТО и обичани спортисти демонстрират по какъв начин съумяват да поддържат положителната си форма и да живеят интензивно вкъщи. Лъчезарният и постоянно положително надъхан Део даде старт на " Тренирай вкъщи ".

В интервал на изключително състояние, акцията е разумно продължение на " Предизвикай себе си! Заедно за българския спорт ". Като част от нея лицата на тотото и родни спортисти провокираха българите да са физически дейни, до момента в който са вкъщи и да споделят това в обществените мрежи.
 Над 6 220 000 лв. ще доближат облагите в игрите на Спорт Тото за тиража в четвъртък
Над 6 220 000 лв. ще доближат облагите в игрите на Спорт Тото за тиража в четвъртък

В играта с спомагателни облаги " ПЕЧАЛБИ ПЛЮС - ИЗВЪНРЕДНИ ПЕЧАЛБИ " Атанас Атанасов сграбчи таблет с непечелившия си ваучър " Шампионска кръстословица ", а Филип Миланов завоюва 500 лв. с непечелившия си ваучър " Златна тресчица ".

Резултатите от предизвикването демонстрират, че дамите са по-големите запалянковци от мъжете и са по-склонни да се грижат за себе си, когато става дума за спорт вкъщи. Те натъртват на тренировките за стомах и крайници, като доста постоянно включват и децата си в тях - за многообразие или пък, с цел да ги подтикват физически.

Голяма част от хората упражняват със личната си тежест. Този тип тренировки усъвършенстват координацията и силата на тялото, като имат резултат върху психическото здраве и продуктивността. Предпочитани са и поради неналичието на специфична подготовка и спомагателни уреди.

Част от почитателите на СПОРТ ТОТО демонстрираха, че могат да бъдат извънредно изобретателни по време на тренировките си вкъщи. Те избраха да спортуват с купи сено, с децата или половинките си и да употребяват изобретателно мебелите у дома, с цел да поддържат своята форма. Не липсваха образци и за типичен тренировки с велоергометър и тичане на пътека, повдигане на гири и дъмбели. Късметлиите с двор към дома си пък подхванаха мотиките, което предлагат като отлично физическо натоварване за цяло тяло.

" Тази акция е още един метод да поддържаме освен тялото, само че и духа си. Важно е, даже когато сме сложени в такава изключителна обстановка, да се опитаме да създадем всичко допустимо да се грижим за себе си и за здравето си. Решихме, че персоналният образец е най-заразителен. Радвам се, че българите също откликват на нашето предизвикателство и споделят своите интензивности у дома с нас ", споделя Део.

Български състезателен тотализатор е основан и работи с задачата да поддържа развиването на професионалния и подтиква всеобщия спорт в България.
 Снимка 385819
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР