На 30-и май ни очаква новолуние в знака на Близнаци.

...
На 30-и май ни очаква новолуние в знака на Близнаци.
Коментари Харесай

На кои зодии новолунието в Близнаци ще повлияе най-силно?

На 30-и май ни чака новолуние в знака на Близнаци. Събитието носи ново начало и ни окуражава да приказваме намерено за нуждите си. Както и да задаваме доста въпроси, да изследваме нещата, да стартираме нови планове. Ето на кои зодии ще повлияе най-силно, съгласно " Bustle ".

Овен

Новолунието може да донесе известно напрежение, обвързвано с методите, по които Овните показват себе си. Те са съществени огнени знаци, което значи, че за тях е значимо да приказват за нуждите си и да показват себе си. Сега на фокус ще е точно по какъв начин те споделят с другите и по какъв начин основават връзки с тях.

Стават по-уверени, само че би трябвало да внимават, тъй като може да има спънки в връзката.

Да сортират думите си деликатно и да имат поради гледната точка на близките, с цел да няма огромни неразбирателства. Да внимават и с писането на мейли, известия.

Близнаци

По време на новолунието Близнаците ще са фокусирани най-много над себе си и своя свят. Може да усетят напън да завършат някои стартирани неща и да спазят периоди - дано знаят, че ще са заети и натоварени. Подходящо време да завършат собствен персонален план или работата по своя цел и по този начин да могат да си изберат идващото предизвикателство. Напоследък станаха по-мъдри и премиите за хубавичко работа ги чакат. Може да са натоварени и изморени, само че е добре да се извърнат към другари, близки, сътрудници.

Трябва да се грижат и за връзките си.

Дева

Време е за шоу! Сега би трябвало да се провеждат още веднъж, да подредят дилемите си и да създадат нови професионални проекти. Нека видят каква е премията, да се стремят към нея и още веднъж да се концентрират над професионалните цели. Да помислят върху това къде желаят да се видят след 1 година, що се отнася до кариерата. Да си слагат цели и да работят върху тях. Може да помислят и за нови способи на деяние, с цел да имат повече триумфи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР