На 3-ти ноември в зала Магнум на Медицински университет –

...
На 3-ти ноември в зала Магнум на Медицински университет –
Коментари Харесай

Факултет „Обществено здраве“ дипломира тържествено випуск 2023/СНИМКИ/

На 3-ти ноември в зала " Магнум " на Медицински университет – Плевенсе състоятържествена гала по дипломиране на Випуск 2023. Част от випуска са първите бакалаври, дипломирани в компетентност „ Социални действия в опазването на здравето “.



Дипломи за приключено висше обучение получиха общо 63 абитуриенти, от които 45 бакалаври от специалностите „ Медицинска рехабилитация и ергоперапия “, „ Социални действия в опазването на здравето “ и „ Опазване и надзор на публичното здраве “ и 18 магистри по „ Медицинска рехабилитация и ерготерапия “ и „ Управление на здравните грижи “.



Отговор на приветствията сервира отличникът на випуска – Цветомира Велковска, бакалавър от компетентност „ Социални действия в опазването на здравето “.



За поредна година Деканското Ръководство на Факултет „ Обществено здраве “ награди здравните експерти, станали родители по време на следването за образеца да бъдеш добър студент и родител.



Абсолвентите, техните близки и гостите на събитието бяха поздравени от Танцовия състав на МУ-Плевен с началник Джейлян Демирев и от Разал Мохамед, студент по медицина от Индия, млад гений и участник в студентския фестивал Ден на народите 2023

.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР