На 3 март 2020 БГ Радио става на 19 години!

...
На 3 март 2020 БГ Радио става на 19 години!
Коментари Харесай

19 години БГ Радио, 19 години само българска музика

На 3 март 2020 БГ Радио става на 19 години! 19 години, в които 3 март е и народен празник на българската музика . Точно преди 19 години се ражда БГ Радио- радиото, което и до през днешния ден е същинският дом на българската музика.

По случай рождения ден БГ Радио готви специфична ефирна стратегия за слушателите, с която ще означи празника.

Началото ще бъде обещано в 12:00 ч. на 3 март от водещия на „ Любими песни за обичани хора “ Наско. Слушателите ще имат опция да чуят доста знакови изявленията и осъществявания от 19-годишната история на БГ Радио.

В 17:00 ч. студиото на БГ Радио ще се трансформира в концертна зала със специфичното присъединяване на Милена Славова. В същия ден на започва и първият стадий от Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2020 - номинирането на изпълнителите, техните песни, текстове, албуми и видеоклипове, които за първи път са прозвучали в ефира на БГ Радио през 2019 година Слушателите могат да гласоподават за всички категории като изберат своите пет любимци от 2019 година. Гласовете им ще дефинират номинираните във всяка от категориите.

Мисията на медията към този момент 19 години е да поддържа и разпространява българските реализатори и просвета с неповторимия си формат и 19 години озвучава всекидневието на слушателите си както със златни български песни, по този начин и с най-актуалните родни шлагери.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР